https://peopleselect.nl/over-ons/werken-bij-ons/parttime-boekhouder/
People Select

Parttime Boekhouder

Parttime Boekhouder
4+ jaar
09 dec

Wat ga je doen?

De Boekhouder voert allround administratieve werkzaamheden uit voor het kantoor van People Select. Jij zorgt voor het tijdig aanleveren van inkomende en uitgaande facturen aan het externe administratiekantoor voor de BTW-aangiftes en financiële overzichten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de communicatie met het administratiekantoor met betrekking tot salarissen en wijzigingen in contracten. Een bijkomende taak is het up to date houden van de personeelsdossiers en het maken van (omzet)overzichten voor het management.

People Select zoekt een parttime Boekhouder met allround ervaring, liefst in een MKB-bedrijf. Een zelfstarter die processen structureert en in samenwerking met de sales assistent zorgt voor een heldere systematiek en uitvoering van het debiteurenbeheer en andere administratieve werkzaamheden. De Boekhouder controleert facturen, declaraties en urenopgaven. Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die accuraat werkt en proactief is.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een afwisselende parttime boekhoudfunctie voor circa 1 dag of 2 dagen per week (in overleg) bij een innovatief executive search bureau in de Bilt, vooroplopend in aanpak, methoden en technieken. Wij zijn gespecialiseerd in executive search voor zowel interim als vaste functies in de vakgebieden: sales, trade marketing, marketing, retail, HR en finance. Je werkt in een gedreven en dynamisch team van specialisten die elkaar graag uitdagen op professioneel gebied. Ook ZZP’ers komen voor de functie in aanmerking.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 4 jaar ervaring als boekhouder, liefst in het MKB/kleinere organisatie
  • Opleiding op MBO/HBO-niveau, bijvoorbeeld Moderne Bedrijfsadministratie (MBA), MEAO of SPD
  • Uitstekende kennis van Microsoft Excel
  • Zelfstarter, proactief
  • Accuraat en gestructureerd
  • Communicatief sterk

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04