https://peopleselect.nl/over-ons/testimonials/
People Select

Testimonials People Select

“People Select heeft echt geluisterd naar onze briefing en een kwalitatief goede en gevarieerde kandidatenlijst geleverd. Het was prettig met hen gewerkt te hebben, we voelden ons echt ondersteund in het proces naar een goede invulling van de vacante positie.”
Peter Seemann, Managing Director, Euretco Wonen

    

------------------------------------------------------------------------

“Lieneke van People Select heeft mij bemiddeld voor de interim rol als CSR & Communications Manager bij Arla Foods. Als MVO & Marketing Adviseur in de FMCG werk ik vaak rechtstreeks voor opdrachtgevers. Een opdracht voor duurzaamheidsmanager komt namelijk niet zo vaak voor bij een bureau. Bij People Select dus wel en het is een hele goede match, want ik voel me als een vis in het water.
Ik hou van de persoonlijke, menselijke en no-nonsense benadering door Lieneke en het bureau. Lieneke zorgde altijd voor een snelle en duidelijke terugkoppeling tijdens de procedure, waardoor die soepel verliep. Ook na plaatsing loopt de organisatie en communicatie op rolletjes. Ik ben daarom uiterst tevreden over People Select als bureau en hoop dat ze vaker zo'n mooie opdracht hebben.”
Marja Vermeulen, ad interim CSR & Communications Manager, Arla Foods

          

------------------------------------------------------------------------

"People Select really went above and beyond in helping me find a new place of employment. From the very first contact I had with my recruiter, the experience was extremely positive and I felt very comfortable and supported in my search for new opportunities. Not only did the recruiter go out of her way to ensure that the role I found suited me down to a T, but she also acted as a mentor before, during, and after the hiring process. This included helping me prepare for interviews, as well as giving me extremely valuable insights into what I had to look forward to in regards to the hiring process. I would highly recommend People Select as a recruitment agency, and will definitely be looking to work with them again in the future should I need to. Thanks for all your help in finding me my new role!"
Maria Ljungbeck, Communications Lead, Heineken

   

------------------------------------------------------------------------

 

“Tijdens de procedure goed inzicht verkregen in de functie en de cultuur van de organisatie. De persoonlijke benadering tijdens en ook na de bemiddeling als heel positief ervaren.”
Gijs van Boxmeer, Category Analist, Bouter Group

------------------------------------------------------------------------

“Ik heb de samenwerking met People Select als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Tijdens het zoekproces werd ik goed begeleid en toen een vacature reeds vervuld bleek te zijn, heeft het bureau een nóg betere match voor mij gevonden. Een rol die perfect aansloot op mijn skills, talenkennis, FMCG-ervaring en professionele wensen.
Ik ben door meerdere recruitmentbureaus benaderd, maar mede door de persoonlijke touch en goede begeleiding heeft People Select mij kunnen plaatsen bij een bedrijf waar ik tevreden ben. Het contact tijdens de procedure heb ik ervaren als professioneel en was in de juiste mate aanwezig. Voorafgaand aan de sollicitatieprocedures werd duidelijk gemaakt wat de eisen van de opdrachtgever waren en met een voorbereidend gesprek werd ik als kandidaat goed voorbereid. Die voorbereiding heeft ervoor gezorgd dat ik niet verrast werd gedurende de procedure.
Ook na mijn plaatsing bleef People Select betrokken en na 100 dagen vond er een gesprek plaats om te zien of de match de juiste was. In mijn situatie is dit zeker het geval, waarvoor ik ze hartelijk dank.”
Paul-Josse Zaman, International Product Manager, Cérélia

    

------------------------------------------------------------------------

“Ik heb in 2010 en 2018 contact gehad met People Select en beide ervaringen waren zeer positief. In 2010 zocht ik zelf actief naar een andere baan en heb ik bij meerdere bureaus mijn cv neergelegd. People Select kwam als enige met echt aansprekende bedrijven en leuke vacatures die mij ook werkelijk interessant leken. Ik kwam uit een Sales-omgeving bij mooie werkgevers, maar had heel erg de wens om een functie te vinden die mij meer kans zou geven binnen marketing. Als Account Manager was ik 'makkelijk' te plaatsen, maar dat was precies wat ik niet wilde. People Select gaf hier gehoor aan en adviseerde mij om een eerste stap binnen Trade Marketing te zetten.
Acht jaar later stuitte ik toevallig op een hele leuke vacature dichter bij huis. Ik heb People Select toen zelf benaderd met de vraag of het iets voor mij zou kunnen zijn. Na weer een heel prettig gesprek, kwamen we beiden tot de conclusie dat deze vacature een match moest zijn. Chantal heeft me heel goed geholpen met het voorbereiden van de gesprekken, heeft me goed op de hoogte gehouden en me door het hele traject begeleid. Sinds 1 oktober heb ik een leuke en uitdagende job bij Hallmark. Dus nogmaals dank People Select en met name Chantal voor deze fijne bemiddeling!”
Carola van Viegen - Meulbroek, Shopper Marketeer Hallmark

© 2022 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04