https://peopleselect.nl/over-ons/testimonials/
People Select

Testimonials People Select

"Ik heb een hele goede en positieve ervaring gehad met de bemiddeling naar mijn huidige werkgever. Verkijk je niet op het sjieke pand, ik heb People Select leren kennen als een hands-on team, dat doortastend handelt. Het is fijn dat Lieneke zelf praktijkervaring heeft, waardoor ze snel doorhad waar ik naar op zoek was. Vanaf het eerste gesprek is het snel gegaan en in het traject ben ik uitstekend begeleid. Ik heb nu een hele leuke functie die goed bij me past."
- Geert Moek, Senior Category Innovation Manager, Koninklijke Euroma
  
   

------------------------------------------------------------------------

"People Select really went above and beyond in helping me find a new place of employment. From the very first contact I had with my recruiter, the experience was extremely positive and I felt very comfortable and supported in my search for new opportunities. Not only did the recruiter go out of her way to ensure that the role I found suited me down to a T, but she also acted as a mentor before, during, and after the hiring process. This included helping me prepare for interviews, as well as giving me extremely valuable insights into what I had to look forward to in regards to the hiring process. I would highly recommend People Select as a recruitment agency, and will definitely be looking to work with them again in the future should I need to. Thanks for all your help in finding me my new role!"
- Maria Ljungbeck, Communications Lead, Heineken

   

------------------------------------------------------------------------

“Lucas Mur van People Select heeft uitstekend bemiddeld voor mij bij een interimrol, die uiteindelijk is omgezet naar een vast dienstverband bij de opdrachtgever. People Select als organisatie kwam zeer professioneel bij mij over. De interactie en communicatie met Lucas was zeer positief. Lucas wist een perfecte balans te vinden tussen de vereisten van de opdrachtgever enerzijds en mijn persoonlijke belangen anderzijds.
Een uitgebreide voorbereiding is onderdeel van het traject, maar ook de begeleiding tijdens en na de opdracht is zeer professioneel en uitstekend geregeld. Daarnaast sprak de persoonlijke benadering van Lucas en People Select als organisatie mij zeer aan. Ik heb met veel plezier mijn interim opdracht gedaan en People Select heeft daar een belangrijke en positieve rol in gespeeld.”
- Ron Remmers, Liquidity Risk Reporting Specialist, Bank Mendes Gans

   

 

“Tijdens de procedure goed inzicht verkregen in de functie en de cultuur van de organisatie. De persoonlijke benadering tijdens en ook na de bemiddeling als heel positief ervaren.”
- Gijs van Boxmeer, Category Analist, Bouter Group

------------------------------------------------------------------------

"Mijn ervaring met People Select was zeer bijzonder. Ik heb met meerdere recruitmentbureaus mogen spreken, maar People Select is voor mij het meest professionele. Reden is met name de voorbereiding die men zelf doet, maar ook adviseert naar mij toe als kandidaat. Het gesprek zelf is enerzijds strak, zelfs streng te noemen (met name als het over de match gaat met de functie), anderzijds weer heel persoonlijk als het om de persoonlijke kwaliteiten gaat in combinatie met de functie. Ook het verdere contact tijdens de procedure is persoonlijk, professioneel en met de juiste frequentie
Voor mij ook belangrijk is het bespreken en voorbereiden van de gesprekken die ik moest hebben bij de opdrachtgever, en hoe mijzelf hierop te trainen. Dit heeft er voor gezorgd dat ik goed beslagen ten ijs kwam en ik niet verrast werd tijdens de gehele procedure. Ook na afloop is er goed contact via mail en persoonlijk om te polsen of de match wel de juiste is geweest. Al met al een bijzonder plezierig proces."
- Sytze Visser, Operations Director Benelux, Five Guys------------------------------------------------------------------------

“Ik heb in 2010 en 2018 contact gehad met People Select en beide ervaringen waren zeer positief. In 2010 zocht ik zelf actief naar een andere baan en heb ik bij meerdere bureaus mijn cv neergelegd. People Select kwam als enige met echt aansprekende bedrijven en leuke vacatures die mij ook werkelijk interessant leken. Ik kwam uit een Sales-omgeving bij mooie werkgevers, maar had heel erg de wens om een functie te vinden die mij meer kans zou geven binnen marketing. Als Account Manager was ik 'makkelijk' te plaatsen, maar dat was precies wat ik niet wilde. People Select gaf hier gehoor aan en adviseerde mij om een eerste stap binnen Trade Marketing te zetten.
Acht jaar later stuitte ik toevallig op een hele leuke vacature dichter bij huis. Ik heb People Select toen zelf benaderd met de vraag of het iets voor mij zou kunnen zijn. Na weer een heel prettig gesprek, kwamen we beiden tot de conclusie dat deze vacature een match moest zijn. Chantal heeft me heel goed geholpen met het voorbereiden van de gesprekken, heeft me goed op de hoogte gehouden en me door het hele traject begeleid. Sinds 1 oktober heb ik een leuke en uitdagende job bij Hallmark. Dus nogmaals dank People Select en met name Chantal voor deze fijne bemiddeling!”
- Carola van Viegen - Meulbroek, Shopper Marketeer Hallmark

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04