https://peopleselect.nl/over-ons/specialist-in-sales-trade-marketing-vacatures/
People Select

Specialist in Sales | Trade Marketing vacatures

 

People Select Executive + Interim Search is een recruitment bureau dat is gespecialiseerd in het invullen van sales en trade marketing vacatures in FMCG, retail en consumer goods. Wij verzorgen de werving en selectie voor zowel vaste als interim-banen en zijn actief op alle functieniveaus: van C-level en directeur tot junior.

Vacatures die wij veelvuldig invullen zijn onder meer: Commercieel Directeur, Sales Director, Sales Manager, Key Account Manager, (National) Account Manager, Customer Marketeer en Trade Marketeer.

De vraag naar sales- en trade marketingtalent is groot. Van data-gedreven Account Managers met uitstekende onderhandelingsskills tot strategisch sterke leidinggevenden die zowel de wereld van A-merken als Private Label kennen. Wij hebben het netwerk, de kennis en ervaring om snel en duurzaam de juiste kandidaat in een organisatie te plaatsen.

Ons bureau werkt als trusted advisor voor familiebedrijven en corporates en ook voor scale-ups en private equity.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op met Josceline Bogaers, Managing Director of Chantal Risseeuw-Boer, Practice Leader Sales | Trade Marketing.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04