https://peopleselect.nl/over-ons/specialist-in-retail-e-tail-e-commerce-vacatures/
People Select

Specialist in Retail | E-tail | E-commerce vacatures

 

People Select Executive + Interim Search is een recruitment bureau dat is gespecialiseerd in het invullen van sales en trade marketing vacatures in FMCG, retail en consumer goods. Wij verzorgen de werving en selectie voor zowel vaste als interim-banen en zijn actief op alle functieniveaus: van C-level en directeur tot junior.

Vacatures die wij graag invullen zijn onder meer: Unit Manager, Director of Operations, Sourcing Manager, Regio Manager, Inkoper/Buyer, Category Manager en Business Development Manager.

De retailwereld is constant in beweging en dat vereist maatwerk voor elke organisatie waar wij voor werken. Wij hebben het netwerk, de kennis en ervaring om snel en duurzaam de juiste kandidaat in een organisatie te plaatsen. Onze kandidaten hebben uiteenlopende werkervaring, van specialistische inkoperskennis in vers of dkw en bewezen people managers die units of regio’s aansturen, tot experts in business development en category ontwikkeling.

Ons bureau werkt als trusted advisor voor familiebedrijven en corporates en ook voor scale-ups en private equity.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op met Josceline Bogaers, Managing Director of Mirthe Boswinkel, Practice Leader Retail | E-tail | E-commerce.

 

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04