https://peopleselect.nl/over-ons/specialist-in-marketing-innovation-digital-vacatures/
People Select

Specialist in Marketing | Innovation | Digital vacatures

 

People Select Executive + Interim Search is een recruitment bureau dat is gespecialiseerd in het invullen van sales en trade marketing vacatures in FMCG, retail en consumer goods. Wij verzorgen de werving en selectie voor zowel vaste als interim-banen en zijn actief op alle functieniveaus: van C-level en directeur tot junior.

Vacatures die wij graag invullen zijn onder meer: Marketing Director, Marketing Manager, Product Group Manager, Brand Manager, Product Manager, E-commerce Manager en Innovatie Manager.

Ons netwerk omvat een breed scala aan marketingprofessionals: van branding experts die omni-channel campagnes kunnen realiseren en ondernemende marketeers die innovatieve NPD’s en concepten bedenken en implementeren tot ervaren people managers met een trackrecord in het toekomstproof maken van marketingteams en organisaties. Voor zowel merk als private label omgevingen. Wij hebben het netwerk, de kennis en ervaring om snel en duurzaam de juiste kandidaat in een organisatie te plaatsen.

Ons bureau werkt als trusted advisor voor familiebedrijven en corporates en ook voor scale-ups en private equity.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op met Josceline Bogaers, Managing Director of Lieneke Houwen, Practice Leader Marketing | Innovation | Digital.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04