https://peopleselect.nl/over-ons/overname/
People Select

Overname People Select en Günther + van Grinsven

Persbericht 8 april 2019

PEOPLE SELECT EN GÜNTHER + VAN GRINSVEN OVERGENOMEN DOOR JOSCELINE BOGAERS

DE BILT- People Select en Günther + van Grinsven zijn per 29 maart 2019 volledig in handen van Josceline Bogaers. Bogaers heeft de aandelen overgenomen van oprichters Job van Grinsven en Evelyn Günther. Zij blijven aan het bureau verbonden in een adviserende rol en met opdrachten op C-level niveau.

Bogaers is al sinds 2011 mede-eigenaar en Managing Partner van het bureau: “People Select/Günther + van Grinsven is al jaren de leidende partij binnen de executive search en interim markt en ik ben zeer blij dat ik nu volledig eigenaar ben van deze prachtige organisatie. Ik heb er zin in om met het huidige vakvolwassen en krachtige team verder te bouwen aan duurzame relaties met kandidaten en opdrachtgevers.”

Oprichters Evelyn Günther en Job van Grinsven dragen hun aandelen vol vertrouwen over: “Wij wensen Josceline en het team alle succes toe om dit mooie bedrijf voort te zetten en uit te bouwen.”

Het bureau is al 24 jaar specialist in het duurzaam matchen van opdrachtgevers en kandidaten op het gebied van Sales, Trade Marketing, Marketing, Retail, HR en Finance. Voor vast en interim. Met een omvangrijk netwerk en de expertise om betrouwbaar en vakkundig te bemiddelen. Persoonlijk contact, directe actie en snel resultaat staan centraal bij de werkwijze van het bureau.

Met drie labels bemiddelt het bureau succesvol bij het vervullen van functies op alle functieniveaus. Op C-level niveau vanuit Günther + van Grinsven, voor directors, managers en professionals vanuit People Select en voor young professionals, starters en graduates via People Select Young Professional.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04