https://peopleselect.nl/over-ons/over-ons/
People Select

Over ons

People Select is specialist in executive search, interim management en recruitment. De focus ligt op functies in commercie, human resources en finance. Wij bedienen de markt op drie functieniveaus: van managing directors tot starters.

De consultants van People Select zijn specialist in een specifiek vakgebied. Door dit expertise hebben zij een diepgaande kennis van de markt, de bedrijven en de kandidaten die daar in werken en zijn zo een waardevolle gesprekspartner voor kandidaten en bedrijven.

People Select Executive + Interim Search is een betrouwbare specialist voor opdrachtgevers en kandidaten. Onze consultants hebben de kennis en de ervaring om bedrijfsculturen te begrijpen en mee te kunnen denken in de ontwikkeling die een bedrijf of organisatie wil doormaken. De vertaling naar het passende kandidaten profiel is onze kracht.

Als executive search specialist werken wij met bewezen methodes om passende kandidaten te traceren, te interesseren en te selecteren. Tegelijkertijd zijn wij voorloper en werken wij innovatief in het steeds onderzoeken van nieuwe mogelijkheden en het voortdurend verfijnen van onze technieken in recruitment en selectie.

De transparante samenwerking met onze opdrachtgevers is een voorwaarde om werkelijk succesvol te kunnen zijn voor onze opdrachtgevers en in constructief vertrouwen samen te kunnen werken met onze kandidaten. Exclusiviteit van opdrachten is de noodzakelijke voorwaarde om zowel onze kandidaat als onze opdrachtgever werkelijk goed te kunnen bedienen.

The proof of the pudding is in the eating. Onze opdrachtgevers en kandidaten hoeven we niet te vertellen waarom ze met ons samen werken. Als u ons nog niet kent is contact opnemen de kortste weg om van het aannemen van talent weer een plezier te maken. 

Geschiedenis

People Select is opgericht in april 1998. Josceline Bogaers is sinds 2011 mede-eigenaar en managing partner van People Select Executive + Interim Search.

Job van Grinsven en Evelyn Günther hebben in 1995 eerst Günther + van Grinsven Executive Search opgericht met de focus op senior management- en directiefuncties in FMCG en Retail. In 1998 kwam People Select Executive Search & Interim erbij voor functies op het niveau van directors, managers en professionals. In 2007 is campus recruiter Leading Talent aan het bureau toegevoegd om bij te dragen aan het duurzaam versterken van de branche. Dit label bemiddelde bij stages, starters en young talent development programs.

Om  young professionals met 0 tot 4 jaar ervaring effectief te werven is in 2016 het innovatieve recruitmentlabel People Select Young Professional gestart. Eind 2017 is Leading Talent opgegaan in People Select Young Professional.

Sinds 29 maart 2019 is Josceline Bogaers volledig eigenaar van het bureau en zijn oprichters Evelyn Günther en Job van Grinsven nog altijd betrokken bij het vervullen van C-level niveau opdrachten. Daarnaast hebben zij een adviserende rol.

People Select is lid van FNLI, EFEC, NVP, NIMA en is sponsor van het Nationaal Foodcongres (sinds 1997) en het Fastmovers congres.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04