https://peopleselect.nl/over-ons/over-ons/
People Select

Over ons

People Select is specialist in executive search, interim management en recruitment. De focus ligt op functies in commercie, human resources en finance. Wij bedienen de markt op drie niveaus.

De consultants van People Select werken op het vakgebied waar zij hun expertise hebben. Zij zijn een sterke recruitment partner voor functies in commercie, finance en human resources.

Onze consultants in sales, marketing. trade marketing, communicatie, e-commerce, inkoop en category management hebben een duidelijke focus op de branches fmcg en retail. Zij hebben een grote meerwaarde door hun kennis van de markt, de bedrijven en de kandidaten die daar in werken.

Onze consultants finance en human resources zijn sterk in alle sectoren. De diepgaande kennis van de vakgebieden HR en finance maakt hen tot recruiting partner bij uitstek voor kandidaten en bedrijven.

 

People Select Executive + Interim Search is een betrouwbare specialist voor opdrachtgevers en kandidaten. Onze consultants hebben de kennis en de ervaring om bedrijfsculturen te begrijpen en mee te kunnen denken in de ontwikkeling die een bedrijf of organisatie wil doormaken. De vertaling naar het passende kandidaten profiel is onze kracht.

Als executive search specialist werken wij met bewezen methodes om passende kandidaten te traceren, te interesseren en te selecteren. Tegelijkertijd zijn wij voorloper en werken wij innovatief in het steeds onderzoeken van nieuwe mogelijkheden en het voortdurend verfijnen van onze technieken in recruitment en selectie.

De transparante samenwerking met onze opdrachtgevers is een voorwaarde om werkelijk succesvol te kunnen zijn voor onze opdrachtgevers en in constructief vertrouwen samen te kunnen werken met onze kandidaten. Exclusiviteit van opdrachten is de noodzakelijke voorwaarde om zowel onze kandidaat als onze opdrachtgever werkelijk goed te kunnen bedienen.

The proof of the pudding is in the eating. Onze opdrachtgevers en kandidaten hoeven we niet te vertellen waarom ze met ons samen werken. Als u ons nog niet kent is contact opnemen de kortste weg om van het aannemen van talent weer een plezier te maken. 

Geschiedenis

People Select is opgericht in 1998. Sinds 2011 is Josceline Bogaers mede-eigenaar en geeft zij leiding aan People Select Executive + Interim Search.

Job van Grinsven en Evelyn Günther hebben in 1995 eerst Günther + van Grinsven Executive Search opgericht met de focus op senior management en directie functies in FMCG en Retail. In 1998 hebben zij  People Select Executive Search & Interim opgericht voor functies op het niveau van directors, professionals en managers, ook met de focus op FMCG en Retail. In 2007 hebben zij, om bij te dragen aan het duurzaam versterken van de branche, het campus recruitmentbureau Leading Talent opgericht, het bureau voor stages, starters en young talent development programs in FMCG en Retail.

Om  young professionals met 0 tot 4 jaar ervaring effectief te werven is in 2016 het innovatieve recruitmentbureau People Select Young Professional gestart. Eind 2017 is Leading Talent opgegaan in People Select Young Professional.

People Select is lid van FNLI, EFEC, NVP, NIMA en is sponsor van het Nationaal Foodcongres sinds 1997 en het Fastmovers congres.

© 2018 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04