https://peopleselect.nl/over-ons/over-ons/
People Select

Over ons

Over People Select

Een duurzame match tussen kandidaat en opdrachtgever. Daar staat People Select al sinds 1995  voor. Wij hebben het netwerk en de expertise om betrouwbaar en vakkundig te bemiddelen in functies in FMCG, Retail en consumer goods. Of het nou gaat om een functie als managing director of om een startersbaan. Om vast of interim. Onze werkwijze kent drie pijlers: persoonlijk contact, directe actie en snel resultaat. Wij staan klaar als uw trusted advisor.

Onze consultants zijn specialist in een specifiek vakgebied. Wij geven onderbouwde adviezen dankzij onze diepgaande kennis van de markt, de bedrijven en de kandidaten die er werken. We weten wie er op zoek is en wat er gezocht wordt. Ons specialisme ligt daarbij in Sales, Trade Marketing, Marketing, Innovation, Digital,  Retail, E-tail en E-Commerce.
________________________________________________________________

Günther + van Grinsven, People Select en People Select Young Professional zijn labels van hetzelfde bureau.

________________________________________________________________

 

Meer weten? Bekijk ook de testimonials.

 

   Read about our company in English.

Voor opdrachtgevers

People Select is al sinds 1995 expert in het vinden van perfect passende directors, managers en professionals voor uw organisatie. Voor zowel vaste als interim posities. Wij vinden snel de juiste persoon. Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom bieden wij een jaar garantie op onze plaatsingen voor vaste rollen. Daarvoor in de plaats vragen wij exclusiviteit van de rol voor ons bureau. Ons expertise ligt in FMCG, Retail en consumer goods.

Onze werkwijze
Wij werken graag transparant samen met u als opdrachtgever en verdiepen ons in uw organisatie en cultuur. Op basis van actuele data en insights over de kandidatenmarkt geven wij onderbouwde adviezen over het juiste kandidatenprofiel voor uw vacature. Onze consultants zijn experts in hun vakgebied en hebben vaak jarenlange ervaring opgedaan in de rollen waarvoor u een vacature heeft. Zij weten dus precies waar u naar zoekt.

Als executive search specialist werken wij met bewezen en innovatieve methodes om de beste kandidaten te traceren, interesseren en selecteren. We kijken naar ervaring en vakkennis, maar ook naar motivatie, competenties, persoonlijkheid, de chemie met de leidinggevende en de fit met de bedrijfscultuur. Voor we een kandidaat aan u voorstellen hebben twee consultants hem/haar gesproken om te zorgen voor een optimale match. Onze consultants zijn gecertificeerd door PiCompany om talent en ontwikkelpotentieel te herkennen.

Ons netwerk
Wij kennen de beste kandidaten en hebben een actueel en goed onderhouden netwerk op elk niveau: van C-level tot starters. Duurzaam contact staat daarbij centraal. Ook na een plaatsing houden we contact, zowel met u als opdrachtgever als met onze geplaatste kandidaten. Wij zijn pas tevreden als een kandidaat lange tijd succesvol is.

Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze consultants om de mogelijkheden te bespreken.

Voor kandidaten

Toe aan een carrièrestap of een nieuwe uitdaging? Ervaring in FMCG, Retail of consumer goods?  Wij bemiddelen je graag naar die gedroomde functie. Wij geloven in het maken van duurzame matches tussen kandidaat en opdrachtgever. Daarom kijken wij niet alleen scherp naar ervaring, vakkennis en  competenties, maar ook naar je motivatie, carrièrewensen en persoonlijkheid. En naar de chemie met de leidinggevende en de fit met de bedrijfscultuur. Alles wat nodig is om jou langdurig gelukkig te maken in je werk.

Wij kennen al onze kandidaten en opdrachtgevers persoonlijk en verdiepen ons in organisaties en de drijfveren van onze kandidaten. Een open en vertrouwelijke band is belangrijk. Wij geven je graag onderbouwd advies over je carrièremogelijkheden en de werkgevers die het best bij jou passen. Een essentieel onderdeel van onze werkwijze is daarom een gesprek met een van onze gespecialiseerde consultants.

Tijdens een sollicitatieprocedure voorzien we je graag van tips om je optimaal voor te bereiden. Een gedegen kennis van onze opdrachtgever en de functie zorgen ervoor dat wij je klaarstomen voor gesprekken en eventuele assessments. Uiteraard houden we je goed op de hoogte van het verloop van je sollicitatie.

Wij werken met bewezen methodes om jou op de juiste positie te krijgen. Voor ons is een benoeming niet geslaagd bij plaatsing, maar pas als jij in de jaren daarna succesvol en tevreden ben. Dan hebben we ons werk goed gedaan. Daarom houden we vanzelfsprekend graag contact als je ergens aan de slag bent.

Geen geschikte actuele vacature gevonden op onze website? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze consultants om de mogelijkheden te bespreken.

___________________________________________________________________________________________________

Geschiedenis

2019: Josceline Bogaers wordt volledig eigenaar van het bureau en neemt de leiding over alle labels: Günther + van Grinsven, People Select Executive + Interim Search en People Select Young Professional. Oprichters Van Grinsven en Günther blijven aan het bureau verbonden in een adviserende rol.

2016: Oprichting van recruitmentlabel People Select Young Professional, het label dat is gespecialiseerd in het duurzaam werven van young professionals  tot 4 jaar werkervaring.

2011: Josceline Bogaers wordt mede-eigenaar en neemt de leiding over People Select.

2007: Start campus recruiter Leading Talent, een label dat bijdraagt aan het duurzaam versterken van de branche. Dit label bemiddelt bij stages, starters en young talent development programmes. Leading Talent gaat eind 2017 op in People Select Young Professional.

1998: Toevoeging van het label People Select voor functies op het niveau van directors, managers en professionals.

1995: Oprichting Günther + van Grinsven Executive Search door Job van Grinsven en Evelyn Günther. Een bureau met focus op het senior management en directiefuncties in FMCG en Retail.

People Select is lid van FNLI, EFEC, NVP, NIMA en is sponsor van het Nationaal Foodcongres (sinds 1997) en het Fastmovers congres.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04