https://peopleselect.nl/over-ons/over-ons/
People Select

Over ons

Over People Select

Een duurzame match tussen kandidaat en opdrachtgever. Daar staat People Select al 24 jaar voor. Wij hebben het netwerk en de expertise om betrouwbaar en vakkundig te bemiddelen in functies in commercie, human resources en finance. Of het nou gaat om een functie als managing director of om een startersbaan. Om vast of interim. Onze werkwijze kent drie pijlers: persoonlijk contact, directe actie en snel resultaat. Wij staan klaar als uw trusted advisor.

Onze consultants zijn specialist in een specifiek vakgebied. Wij geven onderbouwde adviezen dankzij onze diepgaande kennis van de markt, de bedrijven en de kandidaten die er werken. We weten wie er op zoek is en wat er gezocht wordt. Ons specialisme ligt daarbij in Sales, Trade Marketing, Marketing, Retail, Human Resources en Finance.

 

Meer weten? Bekijk ook de testimonials.

 

   Read about our company in English.

Voor opdrachtgevers

Zoekt u een perfect passende director, manager of professional voor uw organisatie? Voor vast of interim? Wij vinden snel de juiste persoon. Voor het beste resultaat verdiepen wij ons altijd eerst in uw organisatie. Hoe meer we weten en begrijpen van de organisatie, cultuur en managers, hoe beter wij de juiste kandidaten kunnen traceren, interesseren en selecteren. Die kennis vertalen we naar het passende kandidatenprofiel. Dat is onze kracht.

Een transparante samenwerking met u als opdrachtgever is een voorwaarde om echt succesvol te kunnen zijn en in constructief vertrouwen samen te kunnen werken met u en onze kandidaten. Wij denken bovendien graag mee over de ontwikkeling die uw organisatie wil doormaken en welke professionals u daarbij nodig hebt.

Als executive search specialist werken wij met bewezen methodes om passende kandidaten te traceren, te interesseren en te selecteren. We kijken scherp naar ervaring, vakkennis, motivatie, competenties, persoonlijkheid, de chemie met de leidinggevende en de fit met de bedrijfscultuur. Tegelijkertijd zijn wij voorloper en werken wij innovatief in het steeds onderzoeken van nieuwe mogelijkheden en het voortdurend verfijnen van onze technieken in recruitment en selectie.

Voor ons is een benoeming niet geslaagd bij plaatsing, maar pas bij succes van de kandidaat in de jaren daarna. Dan hebben we ons werk goed gedaan.

Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze consultants om de mogelijkheden te bespreken.

Voor kandidaten

Toe aan een carrièrestap of een nieuwe uitdaging? Ervaring in commercie, HR of finance?  Wij bemiddelen je graag naar die gedroomde functie. Wij geloven in het maken van duurzame matches tussen kandidaat en opdrachtgever. Daarom kijken wij niet alleen scherp naar ervaring, vakkennis en  competenties, maar ook naar je motivatie, carrièrewensen en persoonlijkheid. En naar de chemie met de leidinggevende en de fit met de bedrijfscultuur. Alles wat nodig is om jou langdurig gelukkig te maken in je werk.

Wij kennen al onze kandidaten en opdrachtgevers persoonlijk en verdiepen ons in organisaties en de drijfveren van onze kandidaten. Een open en vertrouwelijke band is belangrijk. Wij geven je graag onderbouwd advies over je carrièremogelijkheden en de werkgevers die het best bij jou passen. Een essentieel onderdeel van onze werkwijze is daarom een gesprek met een van onze gespecialiseerde consultants.

Tijdens een sollicitatieprocedure voorzien we je graag van tips om je optimaal voor te bereiden. Een gedegen kennis van onze opdrachtgever en de functie zorgen ervoor dat wij je klaarstomen voor gesprekken en eventuele assessments. Uiteraard houden we je goed op de hoogte van het verloop van je sollicitatie.

Wij werken met bewezen methodes om jou op de juiste positie te krijgen.  Voor ons is een benoeming niet geslaagd bij plaatsing, maar pas als jij in de jaren daarna succesvol en tevreden ben. Dan hebben we ons werk goed gedaan. Daarom houden we vanzelfsprekend graag contact als je ergens aan de slag bent.

Geen geschikte actuele vacature gevonden op onze website? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze consultants om de mogelijkheden te bespreken.

Geschiedenis

2019: Josceline Bogaers wordt volledig eigenaar van het bureau en neemt de leiding over alle labels: Günther + van Grinsven, People Select Executive + Interim Search en People Select Young Professional. Oprichters Van Grinsven en Günther blijven aan het bureau verbonden in een adviserende rol.

2016: Oprichting van recruitmentlabel People Select Young Professional, het label dat is gespecialiseerd in het duurzaam werven van young professionals  tot 4 jaar werkervaring.

2011: Josceline Bogaers wordt mede-eigenaar en neemt de leiding over People Select.

2007: Start campus recruiter Leading Talent, een label dat bijdraagt aan het duurzaam versterken van de branche. Dit label bemiddelt bij stages, starters en young talent develop programmes. Leading Talent gaat eind 2017 op in People Select Young Professional.

1998: Toevoeging van het label People Select voor functies op het niveau van directors, managers en professionals.

1995: Oprichting Günther + van Grinsven Executive Search door Job van Grinsven en Evelyn Günther. Een bureau met focus op het senior management en directiefuncties in FMCG en Retail.

People Select is lid van FNLI, EFEC, NVP, NIMA en is sponsor van het Nationaal Foodcongres (sinds 1997) en het Fastmovers congres.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04