https://peopleselect.nl/over-ons/25-jarig-bestaan/
People Select

25-jarig bestaan

 

Persbericht 31 maart 2020


GÜNTHER + VAN GRINSVEN EN PEOPLE SELECT BESTAAN 25 JAAR

DE BILT- Günther + van Grinsven en People Select bestaan 25 jaar. Op 1 april 1995 ging het executive search bureau van start met het bemiddelen van commerciële functies in FMCG en retail.

Het bureau onderscheidt zich vanaf de start door een persoonlijke aanpak en focus op kwaliteit en duurzame partnerships. De gespecialiseerde consultants zijn trusted advisor voor zowel opdrachtgevers als kandidaten en gebruiken analytische tools zoals een eigen Salary Survey voor FMCG en retail en markt-insights op maat voor elke vacature.

Eigenaar Josceline Bogaers: "Juist deze bijzonder bizarre tijd doet me beseffen hoe trots ik ben op mijn organisatie. Want alhoewel ook wij tegenslag ervaren, is er zoveel energie en slagvaardigheid in de organisatie, die we iedere dag weer inzetten om duurzame relaties tot stand te brengen. En dat is People Select, al 25 jaar en ook de komende 25 jaar. Dat maakt mij trots, trots op wie we zijn en op hoe we het doen en waarom. Bedankt opdrachtgevers, kandidaten en collega’s voor jullie bijdrage aan deze mooie mijlpaal!" 

Günther + van Grinsven en People Select zijn al 25 jaar specialist in het duurzaam matchen van opdrachtgevers en kandidaten op het gebied van Sales, Trade Marketing, Marketing, Retail en Finance. Voor vast en interim. Met een omvangrijk netwerk en de expertise om betrouwbaar en vakkundig te bemiddelen. Persoonlijk contact, directe actie en snel resultaat staan centraal bij de werkwijze van het bureau.

© 2022 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04