Een duurzame match tussen kandidaat en opdrachtgever

Daar staat People Select al sinds 1995 voor.

People Select
Executive Search
1 Opdrachtgevers managers en professionals

Over People Select

People Select is specialist in het vinden van perfect passende executives voor commerciële posities in FMCG, (r)etail en consumer goods. Wij weten wat er speelt in de markt en hebben een krachtig netwerk, van C-level executives en directors tot managers en young professionals. Al sinds 1995 leveren wij ons maatwerk aan multinationals, familiebedrijven, investeerders en scale-ups en zijn wij een betrouwbare partner voor vaste en interim functies in sales, trade marketing, marketing, innovation & digital, (r)etail, category management, inkoop en e-commerce. Bij ons draait alles om duurzame matches tussen kandidaat en opdrachtgever.

Werkwijze

In onze werkwijze staan persoonlijk contact, directe actie en snel, transparant resultaat centraal. Naast fact-based data gebruiken wij onze expertise om de ideale klik tussen kandidaten en de bedrijfscultuur, directie en bestuur te garanderen. Wij investeren graag in langdurig commitment, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Voor opdrachtgevers

People Select is expert in het vinden van de perfecte passende persoon voor jouw directie en/of team(s).

Meer informatie

Voor kandidaten

Klaar voor een carrièrestap of een nieuwe uitdaging? Ervaring in FMCG, (r)etail of consumer goods? Wij bemiddelen je graag naar die gedroomde functie.

Meer informatie
Executive Search

2023

People Select is het nieuwe hoofdlabel, waar alle functieniveaus onderdak vinden: van C-level tot starters.

2021

Het bureau verhuist van De Bilt naar de Maliegarage in Utrecht.

2019

Josceline Bogaers wordt volledig eigenaar van het bureau en neemt de leiding over alle labels: Günther + van Grinsven, People Select Executive + Interim Search en People Select Young Professional.

2011

Josceline Bogaers wordt mede-eigenaar van het bureau en neemt de leiding over People Select.

1998

Het label People Select wordt toegevoegd en start met het invullen van functies op het niveau van directors, managers en professionals.

1995

Oprichting van Günther + van Grinsven Executive Search. Een vooruitstrevend executive search bureau met focus op senior management en directiefuncties in FMCG en retail. Job van Grinsven en Evelyn Günther zijn initiatiefnemer en naamgever.

info

People Select is lid van Global Q, EFMI en NIMA en is sponsor van het Nationaal Foodcongres (sinds 1997).

People Select Executive Search
People Select
People Select
fietsende man op weg naar zijn werk People Select

2024 Copyright - People Select - Privacy statement