https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/zuivelfabriek-de-graafstroom/international-key-account-manager/
People Select
Vacature ingevuld

International Key Account Manager

4-6 jaar
Bleskensgraaf | 03 sep

Wat ga je doen?

De International Key Account Manager stort zich vol op de gewenste internationale groei van De Graafstroom, binnen en buiten Europa. Je investeert in klantrelaties en breidt het klantenpakket uit door goede deals te sluiten en kansen op het juiste moment te verzilveren. Je bent verantwoordelijk voor het binnenhalen en uitbouwen van de accounts en daarbij liggen er nog hele (internationale) markten voor je open.

Export

De Graafstroom zoekt een International Key Account Manager met ruime saleservaring en kennis van export en retail. Jij bent nuchter, ondernemend en gebruikt je gezond verstand en gevoel voor kansen om de groeiambities over de grens te realiseren. Pionieren past bij je, waarbij je zelfstandig overzicht houdt, planningen maakt en tenders verzorgt. Een achtergrond in vers en food zijn onmisbaar. Je brengt een frisse impuls in een salesteam met doorgewinterde salesmanagers en beschikt over een sterke commerciële drive. Jouw resultaten krijgen veel exposure omdat internationale groei een belangrijk focuspunt is voor de komende jaren.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een internationale pioniersrol in sales bij een nuchtere zuivelspeler met sterke groeiambities en een duurzame inslag. Een rol waarmee je intern in de schijnwerpers staat vanwege de focus van de organisatie op internationalisering. Een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid waarbij je kansen volop kunt benutten. Je maakt geregeld internationale reizen. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Jouw ervaring

  • Opleidingsniveau: HBO- of WO-diploma
  • 4-6 jaar relevante (internationale) saleservaring, ervaring met export
  • Achtergrond in food en vers
  • Commercieel en communicatief sterk
  • Zelfstandig en proactief
  • Uitstekende beheersing Nederlands en Engels, goede kennis van Spaans en/of Frans
© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04