https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/zorgdomein/sr-brand-manager/
People Select

Senior Brand Manager

Vacature ingevuld
Senior Brand Manager
5+ jaar
Breukelen | 09 jul

Wat ga je doen?

Als Senior Brand Manager ben je verantwoordelijk voor het uitdragen en versterken van het imago en merk van ZorgDomein, als commerciële, maar maatschappelijk betrokken organisatie. Jij vergroot de kennis van de product- en waardepropositie bij de verschillende doelgroepen met slimme crossmediale campagnes, activaties en storytelling. Loyaliteit en engagement van huisartsen en andere verwijzers is een belangrijk doel. Je adviseert en inspireert verschillende interne teams met jouw up-to-date kennis van propositie-ontwikkeling, marktactivatie en communicatie bij introducties van nieuwe producten, functionaliteiten en diensten. Ook heb je een rol in actief stakeholdermanagement, denk hierbij aan beroeps- en brancheverenigingen, het ministerie van VWS en de Nederlandse Zorg Autoriteit.

ZorgDomein zoekt een ervaren en ondernemende Brand Manager die affiniteit heeft met de zorgsector en digitale oplossingen. Iemand die de doelgroep diepgaand wil leren doorzien om behoeften, drijvers en barrières te doorgronden. Jij versterkt en benut de unieke marktpositie en oplossingen van ZorgDomein op de juiste manier. Ervaring met het aansturen van creatieve bureaus is belangrijk. Jij verbindt mensen en weet de marketingactiviteiten een innovatieve impuls te geven. Samenwerken, commerciële scherpte en een lange termijn benadering passen bij jou. Je verankert marketing communicatie als vakgebied verder in de organisatie.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een inhoudelijk uitdagende marketingrol met maatschappelijke impact. ZorgDomein is een ambitieuze en ondernemende organisatie waar je als marketeer in een jong, fris en multifunctioneel team direct veel verantwoordelijkheid krijgt. Als betrokken en zelfstandige opererende professional kun je jezelf er verder ontwikkelen en mooie innovaties neerzetten. Eigen initiatieven zijn er zeer welkom. De organisatie biedt verder een uitdagende werkomgeving en een fijne, moderne werkplek aan de Vecht waar onderlinge samenwerking centraal staat.  

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 5 jaar ervaring in Brand Management of corporate marketing
  • Aantoonbare ervaring met crossmediale campagnes en het vermarkten van product- en waardeproposities
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, overtuigingskracht
  • Ervaring met storytelling, inlevingsvermogen met doelgroep
  • Ondernemend, proactief, analytisch, gedreven
  • Maatschappelijke betrokkenheid en affiniteit met digitale innovaties en gezondheidszorg

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04