https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/zorgdomein/
People Select

ZorgDomein

Zorgaanbieders en zorgvragers met elkaar verbinden om de beste zorg te bieden. Dat is de missie van het ondernemende en hypermoderne ZorgDomein. Pas als je er zelf mee te maken krijgt, ervaar je als patiënt hoe belangrijk toegang tot goede en betaalbare zorg is. En merk je dat die vaak ondoorzichtig is, er lange wachtlijsten zijn en de service niet altijd optimaal is. Aan de andere kant proberen zorgverleners de beste zorg regelen voor hun patiënten, maar klagen zij over inefficiëntie.

Verbetering

ZorgDomein heeft de zorg sinds de start kwalitatief verbeterd, kostenbesparender en transparanter gemaakt. Vraag en aanbod sluiten beter op elkaar aan en patiënten worden sneller behandeld. Ook hebben zorgconsumenten en verwijzers meer keuzevrijheid en controle gekregen. Om dat allemaal voor elkaar te krijgen, gebruiken ze slimme digitale oplossingen en technologieën. Die leiden tot heldere, veilige communicatie en een efficiënte manier van werken. ZorgDomein heeft verwijzen, diagnostiek aanvragen en overleggen makkelijker gemaakt.

Dekking

Het succesvolle tech bedrijf maakt momenteel een snelle groei door en heeft een landelijke dekking van ruim 90 procent onder huisartsen en ziekenhuizen. De komende jaren willen ze een vergelijkbaar marktaandeel realiseren bij andere zorgverleners, zoals laboratoria, verloskundigen, fysio-, ortho- en psychotherapeuten. Door een landelijk platform te bieden waar vraag en aanbod in de gezondheidszorg bij elkaar komen, kan ook daar de kwaliteit en efficiency verhoogd worden.

Missie

In een monumentaal pand in Breukelen, met fraai uitzicht op de Vecht, werken circa 85 medewerkers vanuit het hoofdkantoor van ZorgDomein gedreven aan hun missie om de zorg elke dag een stukje beter te maken. De werkruimtes zijn open en modern, er is veel contact met elkaar en ook naast het werk onderhouden de collega’s warme banden. De medewerkers hebben een zeer gevarieerde achtergrond, van tech tot commercieel.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04