https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/zorgdomein/
People Select

ZorgDomein

ZorgDomein is hét onafhankelijke platform voor het bij elkaar brengen van vraag en aanbod in de zorg. Zorgaanbieders en zorgvragers worden met elkaar verbonden om beter samen te werken. Het landelijke platform wil een keuze voor de best passende zorg voor patiënten faciliteren en servicen zodat zij meer grip op het zorgtraject krijgen. ZorgDomein verbindt patiënten, verwijzers en zorgaanbieders digitaal en maakt veilige informatie-uitwisseling en betere samenwerking tussen zorgprofessionals mogelijk.  

Marktleider

ZorgDomein is marktleider in digitale, medische gegevensuitwisseling en communicatie in de zorg. Een uitdagende werkomgeving. De medische wereld is complex, de mogelijkheden van IT-oplossingen zijn groot en de beveiliging en correctheid van medische gegevensoverdracht zijn van enorm belang. De organisatie is opgericht in 2000 en heeft de zorg sindsdien transparanter gemaakt waarbij patiënten en verwijzers meer keuzevrijheid, inzicht en grip hebben gekregen. Zo heeft ZorgDomein het voor zorgverleners mogelijk gemaakt om makkelijk en veilig te communiceren en gestandaardiseerd gegevens uit te wisselen bij diverse zorgprocessen zoals onder meer verwijzen, diagnostiek aanvragen, onderling rapporteren, transfers en uitvoeringsverzoeken. Per jaar gaan er ruim 14 miljoen informatietransacties over het platform.

Techbedrijf

Het succesvolle techbedrijf in de zorg maakt momenteel een snelle groei door en heeft een landelijke dekking van ruim 90 procent onder huisartsen en ziekenhuizen. In een monumentaal pand in Breukelen, met fraai uitzicht op de Vecht, werken ruim 120 medewerkers gedreven om de zorg elke dag een stukje beter te maken. De werkruimtes zijn open en modern, er is veel contact met elkaar en ook  is er naast het werk ruimte voor gezellig en informeel samen zijn. Medewerkers zijn maatschappelijk betrokken en hebben een zeer gevarieerde achtergrond, van tech tot commercieel.

© 2022 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04