Zenner

Zenner

Bij Zenner draait alles om beauty, hair & care. De organisatie is in 1962 opgericht, toen de haarelastiekjes nog vanuit de la achter de toonbank werden verkocht. Al snel evolueerde het haarelastiekje van een puur functioneel product tot een modieus haaraccessoire.

Zenner Nederland werd in 1978 een begrip, en in de jaren erop groeide Zenner uit tot een internationaal merk en is marktleider in haarmode op de Europese markt.

Vanaf eind 2021 bundelen Zenner en Dayes hun krachten op het gebied van supply chain management, transport, commercie en financiën. Zenner wil blijven innoveren en inspireren, en Dayes sluit perfect aan bij de kansen om internationaal te groeien.

Zenner is een A-merk met een breed assortiment haaraccessoires en verzorgingsproducten. Ze volgen trends op de voet en blijven streven naar behoud van de positie als marktleider en uitbreiding op internationaal niveau. Zenner wil meerwaarde blijven creëren, nu en in de toekomst. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, en ze zijn toegewijd aan milieuvriendelijk ondernemen en het gebruik van afbreekbare grondstoffen. Met meer dan 500 SKU’s is Zenner niet meer weg te denken uit het schap bij de drogisterij, maar ook online zijn er volop groeimogelijkheden door verschillende marketplaces in te zetten.

Sinds afgelopen jaar is Zenner in een stroomversnelling gekomen met het aantrekken van nieuwe Managing Director Thijs Veltman. Een betrokken persoonlijkheid die samen met het team verder wil gaan bouwen aan de toekomst.

Vanaf 1 november gaat Zenner zich vestigen in Hoofddorp, een gloednieuw modern kantoor, met alle gemakken voorzien zoals barista en gym. Goed bereikbaar met OV en met de auto.

Meer weten over of samenwerken met ons? Onze experts staan je graag te woord

2023 Copyright - People Select