https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/westfield-mall-of-the-netherlands/
People Select

Westfield Mall of the Netherlands

Groots en gezellig, verrassend en vertrouwd, meeslepend en ontspannen. Westfield Mall of The Netherlands is een uniek retailicoon en een perfecte locatie voor een dag uit. Een middag shoppen gaat er moeiteloos over in een culinaire of culturele avond uit. Westfield Mall of the Netherlands biedt internationale allure met een Hollandse twist en biedt voor elk wat wils zodat iedereen zich er thuisvoelt. In de Mall kun je bovendien elke keer een andere experience ondergaan, want er zijn 280 plekken om te shoppen, drinken of chillen. Behalve winkels, bars, restaurants en horeca is er ook een bioscoop, foodmarket en vinden er concerten, workshops en proeverijen plaats.

Sinds de opening half maart 2021 positioneert Westfield Mall of the Netherlands zich als dé nieuwe, iconische retailer in de Nederlandse markt. In Westfield Mall of the Netherlands bieden ze de consument het allerbeste in retail, food & beverages, automotive en leisure merken. En met meer dan 8 miljoen bezoekers in de eerste 7 maanden blijkt deze formule al direct een groot succes. De volgende stap is om hét nummer 1 platform voor merken in de markt te worden.

Westfield Mall of the Netherlands is onderdeel van Unibail-Rodamco-Westfield, wereldwijd ontwikkelaar van flagship retaillocaties. Met 86 shoppingcenters in Europa en Amerika is deze groep actief in 12 landen en 2 continenten. De focus in de groep ligt op retail. Uitgangspunt is dat de winkelcentra beschouwd worden als moderne lifestyle locaties waar alles draait om de ultieme beleving en genieten. De locaties zijn strategisch gekozen en de centra volgen de trends in lifestyle en shopping op de voet om steeds opnieuw een premium ervaring te bieden. Een zorgvuldig geselecteerd aanbod aan retailers en merken, trendy aankleding en inspirerende events vormen daar de basis voor.

In Nederland heeft het moederbedrijf vier locaties. Westfield Mall of the Netherlands is het meest recente ontwikkelingsproject wat opgeleverd is. Het hoofdkantoor zit op Schiphol, waar ongeveer 80 mensen werken.

 

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04