Wessanen Benelux, part of Ecotone

Wessanen Benelux, part of Ecotone

Bij Ecotone (voorheen Wessanen) geloven ze in de kracht van gezond en duurzaam voedsel. Vanuit hun missie ‘healthier food, healthier people, healthier planet’ helpt het bedrijf consumenten om gezonder en bewust te leven. Dat doen ze met producten met pure en natuurlijke ingrediënten en een lekkere smaak. Ze zijn bekend van sterke merken als Zonnatura, Clipper, Bjorg, Kallo, Allos en Tartex, maar ook van een aantal speciality brands als Piramide Tea, De Rit, Isola Bio en Destination Coffee. Het doel: gezonde voedingsmiddelen bieden zoals de natuur ze bedoeld heeft.

Ecotone is sinds november 2020 de nieuwe corporate naam van Wessanen. Deze organisatie wil uitgroeien tot een onbetwiste Europese leider in gezond en duurzaam voedsel. In 2025 moet 90 procent van alle producten biologisch zijn. Door de toenemende vraag naar gezonde en duurzame producten groeit het bedrijf snel. Om hun doel te bereiken focust Ecotone op vier pijlers: het laten groeien van hun belangrijkste merken, zo efficiënt en effectief mogelijk werken, ‘groen’ zakendoen en nieuwe, interessante business binnenhalen. Sinds 2009 ligt de focus volledig op biologisch, fair trade, vegetarisch en hoge voedingswaarde.

Om te blijven groeien kijkt Ecotone altijd volop naar de toekomst en investeert het veel in het verbeteren van producten en processen. Iedereen is er continu bezig om consumenten te inspireren met verleidelijke en innovatieve producten. En om schapruimte te winnen in retail en natuurvoedingswinkels. Met onder meer alternatieven voor zuivel, vegetarische maaltijden en brood- en koekvervangers speelt Wessanen constant in op de laatste voedingstrends.

Cultuur

Ecotone is een ondernemende organisatie met betrokken en energieke medewerkers. De ambities zijn groot voor de komende jaren, de categorieën groeien en het is het doel om als organisatie sneller te groeien. Er wordt hard gewerkt, maar in collegiale sfeer. De talenten van het personeel worden optimaal benut en geven je kansen om door te groeien.

2024 Copyright - People Select - Privacy statement