https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/vrumona/senior-buyer/
People Select
Vacature ingevuld

Senior Buyer

7+ jaar
Bunnik | 15 dec

Uitdaging

Optimaliseren en uitvoeren van procurementstrategie voor Vrumona.

Over de organisatie

Vrumona is dé innovatieve dorstlesser met gezondere en gedurfde keuzes voor iedereen. Met een gevarieerd merkportfolio van krachtige klassiekers en innovatieve producten spelen ze in op de veranderende wens van consumenten. Vrumona is sinds 1968 onderdeel van Heineken N.V. en beheert onder andere de succesvolle merken als Royal Club, Rivella, Sourcy en Crystal Clear. 

De functie

Als Senior Buyer ben jij verantwoordelijk voor de optimalisatie van de inkoopstrategie voor de product gerelateerde categorieën bij Vrumona. Jij zorgt ervoor dat de eisen en wensen van je stakeholders in lijn staan met die van je leveranciers, producten en diensten. Jouw doel is om een duurzaam en efficiënt concurrentievoordeel te creëren; een win-win situatie. Over de gehele breedte van de productketen ben je constant op zoek naar verbetering en de kans om waarde toe te voegen. Jij haalt het maximale uit de onderhandelingen en relaties aan de hand van vastgestelde targets. Je bent analytisch en strategisch sterk. Op basis van markt- en leveranciersanalyses ben jij het brein achter de onderhandelingsstrategie en de productoptimalisatie. Je onderhoudt strategische relaties en bouwt deze verder uit. Intern schakel je veel met sales, marketing en supply chain. Hiernaast neem je deel aan Global inkooptrajecten voor je eigen categorieën.        
Je bent daadkrachtig, hands-on en in staat veranderingen te initiëren. Met stevige onderhandeling skills in combinatie met een strategisch blik heb jij een centrale en een voorbeeld rol in het inkoopteam.

De kandidaat

Je bent pragmatisch en resultaatgericht. Je hebt minimaal 7 jaar relevante werkervaring waarin onderhandelingen, stakeholder-management en strategie centraal staan. Je bent cijfermatig en analytisch ingesteld, maar ook zeker een relatiebouwer. Je hebt technische productkennis en ervaring met supply chain management en procesoptimalisatie. Je spreekt vloeiend Nederlands.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04