https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/vrumona/head-of-e-commerce/
People Select
Vacature ingevuld

Head of E-Commerce

8+ jaar
Bunnik | 31 mrt

Uitdaging

E-commerce een vaste ‘world-class’ waarde maken binnen een ondernemende FMCG speler.

 

De functie

Als Head of E-commerce bepaal jij de koers voor de e-commerce strategie voor Vrumona. Jij hebt topideeën om de merken van Vrumona online goed in the picture te zetten, vooral als het gaat om de inzet bij retailers en in het OOH kanaal. In deze nieuwe functie zet jij de toon en dankzij jouw frisse blik en ruime ervaring weet je van e-commerce een vaste ‘world-class’ waarde te maken in het bedrijf.

Het opzetten en implementeren van e-commerce strategieën en – plannen binnen Retail en Out of Home is de belangrijkste taak van de Head of E-commerce. Natuurlijk hebben Vrumona-merken als SiSi, Royal Club, Sourcy en Pepsi al eigen websites, maar de online sales vindt nog vooral plaats via het traditionele retailkanaal. Jij stelt uitgangspunten vast om de sales in alle online kanalen te laten groeien. Je zoekt zowel extern en intern naar interessante samenwerkingsverbanden daarvoor en bouwt aan de relatie om gezamenlijk iets moois in de lucht te krijgen.

Een passie voor e-commerce en een drive om iets op te bouwen zijn onmisbaar in deze functie. Je ben analytisch sterk en haalt het maximale uit het totale e-commerce budget voor alle kanalen, dat jij onder je hoede hebt. Je bouwt niet alleen de strategie, maar staat aan het roer van de uitrol. Jij ziet graag resultaat van de ingezette strategische route.

 

De kandidaat

Minimaal 8 jaar commerciële ervaring, waarvan minstens 3 jaar in E-commerce. Ervaring aan fabrikantzijde in FMCG of retail-zijde is wenselijk. Aantoonbare expertise in de Nederlandse E-commerce markt. Je bent analytisch en communicatief sterk en hebt een hands-on mentaliteit.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04