Vomar

Vomar

De laagste prijs, de beste kwaliteit en de snelste service. Die garantie geeft Vomar dagelijks aan alle klanten, als dé kwaliteitsdiscounter van Nederland. De prijscheckers van de Voordeelmarkt controleren elke week meer dan 1.000 prijzen met andere retailers om te zorgen dat ze hun belofte blijven waarmaken. Aan de basis van de formule staat de lagekostenfilosofie: alles wat niet uitgegeven wordt, hoeft ook niet terugverdiend te worden.

Vomar is een familiebedrijf, dat in 1968 is gestart door de familie Zwanenburg. Wat begon met een eenvoudige buurtkruidenier is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle supermarktorganisatie met 94 filialen in Noord- en Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht, waaronder 23 voormalige DEEN-winkels die in hoog tempo zijn getransformeerd naar de succesvolle en herkenbare rode discountformule. Wekelijks bezoeken ruim 1,2 miljoen klanten een Vomar. Volgens onderzoeksbureau Nielsen is de retailer voor het zesde jaar op rij zelfs autonoom de snelst groeiende supermarktorganisatie van Nederland.

Die groei is ingezet in 2015, toen de formule helemaal opgefrist is en de focus op discount is geïntroduceerd, in combinatie met een lekker en up to date assortiment, hoge kwaliteit en service. Dat die vernieuwde koers is aangeslagen blijkt wel uit de stijgende omzet en het groeiend aantal klanten. Vomar laat bovendien graag zien dat discount en duurzaamheid prima samen gaan. Ze zijn van nature zuinig met energie, grondstoffen en de omgeving. Daarnaast wil de keten lokaal het verschil maken. De retailer stimuleert beweging en gezonde voeding voor de jeugd door samenwerking met lokale sportverenigingen en clubs.

Bij Vomar Voordeelmarkt werken ruim 9.500 medewerkers, verdeeld over de winkels, het Servicecentrum, het eigen distributiecentrum en de productiebedrijven. Vomar beschikt namelijk over een eigen bakkerij en slagerij. De cultuur in het Serviecentrum in Alkmaar is nuchter, pragmatisch, resultaatgericht en gedreven. De directie is jong en is succesvol en toekomstgericht aan het zorgen voor verdere groei. Vomar zoekt getalenteerde, betrokken mensen die stevig willen aanpoten en die scherp en kritisch durven zijn. Zo kan de formule nog scherper en beter worden. Er zijn ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden en diverse opleidingsprogramma’s.

 

2024 Copyright - People Select - Privacy statement