https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/vitacress/
People Select

Vitacress

Vitacress Real is een jong en sterk groeiende organisatie die van 5 naar 150 medewerkers in een jaar is gegaan. Vanuit de vestiging in Venlo worden vers geteelde kruiden verpakt voor de Europese afzetmarkt en de internationale consument. Naast vers gesneden kruiden vermarkten ze ook potkruiden. En al die groene smaakbommetjes worden geteeld op kwekerijen in Nederland, Duitsland, Engeland, Spanje, Portugal en Kenia. Met oog voor een zo natuurlijk mogelijke en duurzame groeiwijze en een jaarronde constante kwaliteit. Het bedrijf is van oorsprong Brits en bestaat daar al sinds 1951.

Kruiden op maat

Het bedrijf biedt zijn klanten niet alleen kruiden op maat, maar ook bezig met de introductie van een eigen merk: Vitalicious. Door constant onderzoek te doen naar de wensen van consumenten en trends in de markt vernieuwt de organisatie zich constant met nieuwe concepten. Niet alleen op het gebied van de kruiden zelf, maar ook wat betreft verpakkingen om de delicate planten lang goed te houden en beschermen. Waterkers is op dit moment een groeiproduct voor de Nederlandse en Duitse markt. In 20121 wil de organisatie verdrievoudigd zijn, dus de lat ligt er hoog.

Innovaties

Vanuit een state of the art pand werkt een internationaal en energiek team van circa 115 professionals aan het leveren van mooie producten en innovaties. En het leuke is dat kruiden er altijd dichtbij zijn, omdat je vanuit de kantoren dagelijks een blik kunt werpen op de productiefaciliteit. De vier waarden die er centraal staan zijn: we grow, we care, we inspire en we smile. De organisatie ademt de sfeer van een scale up met snelle dynamische groeispurten, een platte organisatie en een Greenhouse Café waar je gezond kunt lunchen. Ook samen sporten of een potje tafeltennis hoort erbij.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04