https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/verstegen/sales-manager-belgië/
People Select

Sales Manager België

Sales Manager België
8-10 jaar
Rotterdam | 10 mrt

Wat ga je doen?

De Sales Manager België gaat de positie van Verstegen in de Belgische markt uitbouwen en zorgt voor solide langetermijnrelaties met recent binnengehaalde klanten als Carrefour en Ahold/Delhaize. De basis voor een goede positie in de Belgische retail is daarmee gelegd. Aan jou de taak om te zorgen voor groei en vruchtbare samenwerkingsverbanden. Je geeft leiding aan een team van Service Merchandisers die zorgen voor een tiptop presentatie van het assortiment op de winkelvloer.

Belgische retail

Verstegen zoekt een ondernemende en resultaatgerichte Sales Manager die de Belgische retailmarkt door en door kent en hier al aantoonbaar succesvol geweest is. New business bouwen en het investeren in bestaande relaties gaan je goed af. Passie voor de pure producten en een goed gevoel voor service en kwaliteit helpen je om je doelen te bereiken. Jij bent een coachende leidinggevende en een natuurlijke netwerker die mensen verbindt en overtuigd. Mooie resultaten behalen is belangrijk in een categorie met stevige concurrentie.

Wat biedt de organisatie jou?

De kans om de Belgische markt verder te veroveren bij een sympathiek familiebedrijf dat veel belang hecht aan duurzaamheid, transparantie en eerlijke, pure producten. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid voor een gedreven team dat op de winkelvloer aanwezig is met unieke, zelfontworpen rekken.

Jouw ervaring

  • Minimaal 8 jaar relevante saleservaring
  • Up to date kennis en ervaring van Belgische retail
  • Uitstekende onderhandelaar die vruchtbare relaties opbouwt
  • Communicatieve verbinder
  • Leidinggevende ervaring
  • Goede kennis van Nederlands en Engels, Frans is een absolute plus

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2018 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04