https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/verstegen/sales-manager-account-director/
People Select
Vacature ingevuld

Sales Manager / Account Director

12+ jaar
Rotterdam | 05 mrt

Wat ga je doen?

De Sales Manager / Account Director Nederland is verantwoordelijk voor het uitdenken, afstemmen en uitvoeren van de salesstrategie voor de Nederlandse markt. Commerciële wendbaarheid, visie op verkoop, onderhandelingsvaardigheid en new business development skills zijn cruciaal om de kansen in de markt en de mogelijkheden van Verstegen perfect op elkaar aan te sluiten. Jij bouwt met je team aan het verstevigen van de klantrelaties. Belangrijk daarbij zijn dat je gevoel hebt voor de producten, mensen en de wereld. Rationaliteit is belangrijk voor succes.

Retailers
Verstegen zoekt een onafhankelijke en door de wol geverfde verkoopdirecteur die deuren kan openen, oplossingen bedenkt en bewezen heeft creatief mee te kunnen denken met de wensen van de retailers. Een business developer die mensen aan zich kan binden en een organisatie kan opbouwen. Die dus net zo goed kan motiveren en inspireren als organiseren en controleren. Dat betekent hard werken om beloftes waar te maken en afspraken na te komen, zowel bij de klant als intern. Samenwerken en helpen is de norm, de organisatie is ondersteunend. Mooie resultaten behalen is belangrijk in een categorie met stevige concurrentie.

Wat biedt de organisatie jou?

Een ondernemende rol in een sympathiek familiebedrijf dat veel belang hecht aan duurzaamheid, transparantie en eerlijke, pure producten. Leidinggeven aan een gedreven salesteam dat op de winkelvloer aanwezig is met unieke, zelfontworpen rekken.

Jouw ervaring

  • Minimaal 12 jaar relevante saleservaring
  • Uitstekende onderhandelaar die vruchtbare relaties opbouwt
  • Inspirerende en motiverende leider
  • Strategisch denker
  • Bewust van de balans in de voedselketen

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04