https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/verstegen/
People Select

Verstegen

Verstegen Spices and Sauces is sinds jaar en dag dé specialist op het gebied van kruiden en sauzen. Het bedrijf staat voor creatieve en verrassende innovaties in de ‘food branche’. Voor duurzaamheid, kwaliteit en grenzeloze service, waarbij de klant altijd centraal staat. Want volgens Verstegen is er maar één soort kwaliteit die telt: de allerbeste. Alleen daarmee kun je de mooiste smaken, de lekkerste producten en de meest bijzondere concepten creëren. In Nederland zijn ze de onbetwiste marktleider.

Puur

Met hun passie voor pure, mooie smaken wil het bedrijf voortdurend verrassen en inspireren. Dat doen ze met authentieke en vernieuwende recepten en producten én met alle aandacht voor gezondheid. Zo werken ze elke dag aan hun missie: Verstegen wil iedereen laten genieten van verantwoord, gezond, maar bovenal lekker eten. Waar ook ter wereld.

Lokale boeren

Aan de basis van al hun producten staat maar één ding: kwaliteit. En die begint altijd bij de oorsprong. Op de plek waar de mooiste en puurste ingrediënten te vinden zijn: bij de lokale boeren. Vandaaruit doet het familiebedrijf alles helemaal zelf: van het transport tot malen en het veilig verwerken van de kruiden en specerijen. De keten van boer tot consument moet bovendien transparant, eerlijk en duurzaam zijn voor mens, milieu en maatschappij, vinden ze. Met respect voor mens en natuur. En daarom hechten ze veel waarde aan connectiviteit, samenwerking en continuïteit  en zijn ze betrouwbare partners voor hun klanten.

Familiebedrijf

Verstegen is een familiebedrijf, actief in de retail, fresh service, foodservice en food industry. Aan het roer van het in 1886 opgerichte bedrijf staat Michel Driessen, alweer de vierde generatie. Hij staat voor de topkwaliteit van de producten. Tegelijkertijd werkt hij aan de toekomst van het kruidenbedrijf door duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor mens, natuur en ecologie in een steeds verder geïntegreerde aanpak in te voeren door het hele bedrijf. De hoofdvestiging van de kruidenspecialist staat in Rotterdam, het grootste verkoopkantoor is in België. Verder zijn er vestigingen en verkoopkantoren in Engeland, Ierland, Frankrijk en Spanje.

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04