https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/vemedia/brand-manager/
People Select

Brand Manager

Vacature ingevuld
Brand Manager
4+ jaar
Diemen | 02 okt

Uitdaging

Bouwen aan de positie van internationale healthcare speler in ondernemende Brand Management rol.

De functie

Als Brand Manager ben je on top of your game en verantwoordelijk voor de brede marketing van jouw merken. Vemedia zoekt een ambitieuze en doortastende marketeer met ruime ervaring bij een A-merk in OTC of FMCG, die met lef, enthousiasme en marktkennis aan de merken bouwt.

Jij bedenkt zelfstandig de juiste proposities en optimalisaties en denkt na over strategische (online) mogelijkheden. Door de concrete doorvertaling van trends en marktkansen lever je spot on productinnovaties, line extensions en activaties. Je weet precies wat je doelgroep beweegt en analyseert daarbij de laatste consumer- en markt insights zodat je een optimale bijdrage levert aan de groei van Vemedia. Met veel ondernemingszin werk je aan een lange termijn merkstrategie en de daarbij horende jaarlijkse marketingplannen.

De Brand Manager weet van aanpakken, durft out-of-the-box te denken en zorgt proactief voor een geslaagde uitvoering van de ideeën. Je begeleidt projecten van begin tot eind en zorgt voor een perfecte uitvoering door alle betrokken partijen. Je bent no-nonsense, resultaatgericht en kunt er tegen dat niet alle processen tot in de puntjes vastgelegd zijn.

De kandidaat

Minimaal 4 jaar brede marketingervaring bij een professionele A-merkfabrikant in OTC-VMS of FMCG. Ervaren merkbouwer met gedegen marktkennis. Uitstekende communicatieve en projectmanagement skills. Zelfstandig, hands on en initiatiefrijk. Minimaal HBO werk- en denkniveau.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04