https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/vemedia/
People Select

Vemedia

Ondernemerschap, creativiteit, ambitie en excellentie staan in de executie centraal.

“Selfcare our Care”, vanuit die visie heeft Vemedia Healthcare Groep in Nederland een toppositie veroverd in zelfzorggeneesmiddelen en gezondheidsproducten. Consumenten voelen zich steeds verantwoordelijker voor hun eigen gezondheid en daar speelt de organisatie al jaren op in met een breed portfolio aan producten.

Merken

Vemedia produceert, verkoopt en distribueert zowel eigen merken als producten van derden. Bekende eigen merken zijn Dagravit, Valdispert, Roter, Sleepzz, Natterman, Excilor en Roxasect. Merken in distributie zijn onder meer Sebamed, Norit, Fluimicil, Otalgan en Tiger Balm. De grootste afzetmarkten zitten in West-Europa en Hong Kong. Belangrijke andere exportmarkten zijn Australië, het Verre Oosten en Zuid-Afrika.

OTC

De geschiedenis van het bedrijf start in 1961 als Philips Duphar en Gist Brocades veterinaire medicijnen op de markt brengen. Korte tijd later komen door OTC-medicatie en pesticiden bij. In Nederland is Vemedia intussen uitgegroeid tot marktleider in diverse productcategorieën. Het bedrijf groeit gestaag dankzij natuurlijke groei en overnames van bestaande bedrijven, zoals Oenobiol. Vemedia is een zusterorganisatie van de Franse geneesmiddelenfabrikant Cooper. Het hoofdkantoor zit in Diemen en heeft internationale vestigingen in België, Spanje, Italië, Portugal, Frankrijk en Hong Kong.

Excellentie

Bij Vemedia staan sleutelwoorden als ondernemerschap, creativiteit, ambitie en excellentie in de executie centraal. Op het hoofdkantoor wordt op dit moment volop gebouwd aan een nieuw (internationaal) marketingteam. Daarmee wordt een professionaliseringsslag gemaakt. Aan het hoofd van het nieuwe team staat Marketing Directeur Fréderique Prins-Holdert. Haar team gaat vanuit de huidige trends en wensen van consumenten het marketingbeleid voor het gehele portfolio bepalen.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04