Veepee

Veepee

Veepee is voor iedereen die houdt van mooie merken en lage prijzen. Het is al jaren een van de grootste Europese e-commercewebsites, volledig gespecialiseerd in de outletverkoop van premium merken. Sterker nog: Veepee is de uitvinder van het concept van online flash verkopen; het korte tijd aanbieden van producten van internationale premium merken tegen sterk verlaagde prijzen aan een besloten community.

Elke dag is er nieuw aanbod op de site met kortingen tot wel 70 procent voor producten die worden aangeboden zijn onder meer in de categorieën fashion & beauty, home & deco, sport, kids, lifestyle, travel & leisure en gastronomie. Veepee verkoopt voor klanten in een paar dagen tijd een flink aantal geselecteerde producten, laat deze vervolgens naar het eigen warehouse sturen en verzendt ze aan de consument.

Het bedrijf is in 2006 ontstaan in België, waar twee ondernemers de eerste online flash sales website startten met direct al het concept van bekende merken tegen hoge kortingen. Na 3 jaar heeft het bedrijf meer dan een miljoen leden in de Benelux en inmiddels zijn dat er al miljoenen wereldwijd. Dankzij een reeks strategische overnames van winstgevende marktleiders in Europa en Latijns-Amerika is het inmiddels Franse Veepee de laatste jaren exponentieel gegroeid en wordt het aanbod steeds verder verbreed.

Meer dan 7000 partnermerken bieden er hun producten al aan. De scale-up is inmiddels actief in tien landen en heeft meer dan 5.000 medewerkers die zich elke dag inzetten voor de best mogelijke shopping experience. Nederland wordt daarbij gezien als een belangrijke groeimarkt waar nog veel kansen liggen.

Cultuur

Het Nederlandse team zit in een modern kantoor in Amsterdam en valt rechtstreeks onder het Franse moederbedrijf. Teamwork, innovatie en creativiteit staan bij elk project van Veepee centraal. Nieuwe ideeën zijn meer dan welkom en successen worden gevierd. De werksfeer is informeel, stimulerend en aangenaam en het motto is er: ‘Work hard, party harder!’. De organisatie geeft medewerkers de ruimte om in hun vaardigheden te investeren, bij te dragen in verschillende vakgebieden en door te groeien in hun carrière.

 

Meer weten over of samenwerken met ons? Onze experts staan je graag te woord

2024 Copyright - People Select - Privacy statement