https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/vandemoortele-nederland/sales-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Sales Manager

4+ jaar
Zeewolde | 12 sep

Uitdaging

Combinatie van salesstrategie bepalen, mooie key accounts, productontwikkeling en leidinggeven bij internationale voedingsmiddelenproducent.

De functie

Als Sales Manager Retail ben je eindverantwoordelijk voor de totale sales en salesstrategie voor de Nederlandse retailmarkt. Daarnaast doe je zelf key accounts als Albert Heijn en Lidl en geef je leiding aan twee Account Managers. Jij bepaalt zelfstandig de doelstellingen en prioriteiten en weet samen met het commerciële team successen te boeken en de samenwerking met de retailers uit te bouwen.

Ruime Private Label ervaring in een organisatie met een eigen productielocatie en expertise in de Nederlandse food retail is noodzakelijk. Samen met de klanten ga je in deze rol namelijk zorgen voor frisse nieuwe en marktgerichte producten, zoals voor het Albert Heijn huismerk. Jij bent een nuchtere aanpakker die het leuk vindt om Vandemoortele’s plek te verstevigen in een complex speelveld.

Naast je kennis en ervaring, is je persoonlijkheid van cruciaal belang om deze positie goed in te kunnen vullen en VDM verder te helpen in het verstevigen van haar positie. Jij neemt initiatief, durft kritisch te denken en onderneemt wat nodig is. Je bent gedreven om je werk goed te doen en een stap extra te zetten. Je hebt een hoog energieniveau want er wordt hard gewerkt bij VDM. Je bent no-nonsense en hebt een hands-on mentaliteit.

De kandidaat

Minimaal 4 jaar saleservaring in FMCG met daarbij ruime ervaring met Private Label in een productieomgeving. Leidinggevende ambities en capaciteiten. Pragmatisch en gedreven.

 

 

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04