https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/vandemoortele-nederland/key-account-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Key Account Manager

3+ jaar
Zeewolde | 05 apr

Wat ga je doen?

Als Key Account Manager ben je verantwoordelijk voor de groei van zowel private label producten als A-merken in de retailmarkt. Jij ontwikkelt een heldere salesvisie en benut het merkenportfolio van Vandemoortele maximaal om de distributie te vergroten en te laten groeien. Jij gaat proactief bouwen aan de relaties met de retailers. Hierbij denk je met de klant mee om zo krachtige en strategische samenwerkingsverbanden en toegevoegde waarde te creëren. Jij vindt makkelijk aansluiting bij de retailers en bent een gewaardeerde sparringpartner.

Vandemoortele zoekt een gedreven en resultaatgerichte salesspecialist die volop kansen in een uitdagende markt ziet en die ook weet te verzilveren. Deze rol vergt ambitie en vraagt ook om iemand met een sterke sales drive die creatieve ideeën en plannen bedenkt, om zo een nieuwe, frisse impuls te geven aan je accounts. Intern ben je tevens verantwoordelijk voor uiteenlopende projecten, waaronder projecten met internationale focus.

Wat biedt de organisatie jou?

Vandemoortele biedt een ondernemende, zelfstandige salesrol met focus op de retailmarkt in Nederland. Je krijgt de kans om creatief mee te denken met de klant, waarbij je verrassende innovaties kan initiëren. Je zal samenwerken met verschillende disciplines in een no-nonsense, open en marktgerichte organisatie.

Jouw ervaring

  • 3+ jaar saleservaring in de FMCG
  • Analytisch denkvermogen
  • Creativiteit
  • Zelfstandig en ondernemend
  • Klantgericht en proactief

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04