https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/upfield/key-account-manager-wholesale/
People Select

Key Account Manager Wholesale

Key Account Manager Wholesale
5+ jaar
Rotterdam | 06 sep

Wat ga je doen?

Als Key Account Manager Wholesale ga jij de business bij groothandels substantieel uitbouwen en zorgen voor forse groei. Dankzij de juiste ervaring en het netwerk dat je meebrengt weet jij volop nieuwe klanten aan te trekken en mooie deals te sluiten. Jij ziet kansen en mogelijkheden om mee te werken aan een betere ‘plantaardige toekomst’ en weet deze te verzilveren door jouw enthousiaste en resultaatgerichte houding. Groei in foodservice heeft topprioriteit binnen Upfield, waardoor het bedrijf alle mogelijkheden biedt om hier snel successen te behalen. The sky is the limit en jij toont ondernemerschap om mee te bouwen aan de business van de grootste plantaardige voedselproducent ter wereld.

Upfield zoekt een ondernemende en analytische Key Account Manager met sterke onderhandelingsskills om voortvarend nieuwe business te creëren. Jij hebt minimaal enkele jaren saleservaring, hebt een sterke persoonlijkheid en brengt een actueel netwerk en inzichten mee. Uiteraard investeert de Key Account Manager volop in het uitbouwen en aangaan van relaties met de klanten en brengt deze inspirerende businessplannen en aansprekende acties. Jij bent pragmatisch en resultaatgericht, waarbij je alles op alles zet voor aantrekkelijke nieuwe deals. Daarnaast zal je leidinggeven aan de Account Manager Wholesale. De hectiek van een organisatie met een start-up mindset past perfect bij jouw manier van werken: snel, ondernemend en klaar om de markt te veroveren. Jij kunt je volledig vinden in de purpose van Upfield: 'Making people healthier and happier with great-tasting, healthy and natural plant-based products which are good for our planet'.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een dynamische salesrol in foodservice bij een ambitieuze, snelgroeiende, duurzame FMCG-speler met een plantaardig productportfolio. Een klantportfolio dat mede wordt afgestemd op jouw ervaring, netwerk en ambities. Een plek in een jong en zeer gedreven team in opbouw, waar performancegericht, maar ook collegiaal gewerkt wordt. De kans om mee te groeien met de organisatie. Veel direct klantcontact.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal enkele jaren saleservaring in OOH/foodservice
  • Een actueel netwerk in foodservice
  • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden, deal closer
  • Ondernemend, communicatief, gedreven
  • Analytisch, cijfermatig en projectmatig sterk
  • Uitstekende beheersing Nederlands, goede beheersing Engels

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04