https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/upfield/key-account-manager-cateringhoreca/
People Select
Vacature ingevuld

Key Account Manager Catering/Horeca

5+ jaar
Rotterdam | 26 jun

Wat ga je doen?

Als Key Account Manager Catering/Horeca ben je verantwoordelijk voor forse groei in zowel de catering als de horeca. Als geboren netwerker open jij deuren en weet jij volop nieuwe klanten aan te trekken en mooie deals te sluiten. Jij investeert diepgaand in de relaties met klanten en denkt altijd in kansen. Je verzilvert de mogelijkheden van het duurzame portfolio in deze kanalen en werkt zo mee aan een betere ‘plantaardige toekomst.’ Groei in foodservice heeft topprioriteit binnen Upfield, waardoor het bedrijf alle mogelijkheden biedt om hier snel successen te behalen. The sky is the limit en jij toont ondernemerschap om mee te bouwen aan de business van de grootste plantaardige voedselproducent ter wereld.

Upfield zoekt een gedreven Key Account Manager met sterke onderhandelingsskills en het juiste netwerk om voortvarend nieuwe business te creëren. Jij hebt minimaal enkele jaren saleservaring. De Key Account Manager bouwt intensief aan de relaties met klanten in horeca en catering en bedenkt inspirerende businessplannen en aansprekende acties. Jij bent pragmatisch en resultaatgericht, waarbij je alles op alles zet voor aantrekkelijke nieuwe deals. De hectiek van een organisatie met een start-up mindset past perfect bij jouw manier van werken: snel, ondernemend en klaar om de markt te veroveren. Daarnaast kun jij je volledig vinden in de purpose van Upfield: 'Making people healthier and happier with great-tasting, healthy and natural plant-based products which are good for our planet'.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een dynamische salesrol in foodservice bij een ambitieuze, snelgroeiende, duurzame FMCG-speler met een plantaardig productportfolio. Een klantportfolio dat mede wordt afgestemd op jouw ervaring, netwerk en ambities. Een plek in een jong en zeer gedreven team in opbouw, waar performancegericht, maar ook collegiaal gewerkt wordt. De kans om mee te groeien met de organisatie. Veel direct klantcontact.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal enkele jaren saleservaring in OOH/foodservice
  • Goede onderhandelingsvaardigheden
  • Communicatief ijzersterk, netwerker, relatiebouwer
  • Ondernemend en gedreven
  • Cijfermatig en projectmatig sterk
  • Uitstekende beheersing Nederlands, goede beheersing Engels

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04