United Soft Drinks

United Soft Drinks

United Soft Drinks is één van de grootste producenten van frisdranken, water en siropen in de Benelux en is ook op de Duitse markt actief. Als onafhankelijk familiebedrijf richt men zich primair op eigen productie, verkoop en marketing van haar merkenportfolio in Retail en Out-Of-Home. Bekende merken zijn AA Drink, Raak, Sportwater, Bar-le-Duc, London, Thom’s T en Summit. Daarnaast produceert United Soft Drinks ook private label, goed voor een substantieel deel van de omzet.

Het huidige bedrijf is al decennia actief in Nederlandse en internationale voedingsmiddelenindustrie en komt voort uit diverse bedrijven actief in onder meer sauzen, wijn, plantaardige oliën, chips, saté en maaltijdmixen. Sinds de focus volledig op frisdrank ligt heeft United Soft Drinks een gerespecteerde marktpositie in het retailschap en vinden de producten bovendien ook gretig aftrek in OOH (horeca, events, on the move, etc.). Het bedrijf is nog steeds een familiebedrijf en het uitgangspunt is nog steeds ongewijzigd: top merken, hoogste kwaliteit en bovenal voor een attractieve prijs.

Het hoofdkantoor zit in Utrecht. Verder zijn er verkoopkantoren in Turnhout (België) en Keulen (Duitsland). Het commerciële team in deze landen bestaat uit ongeveer 35 personen. De productiefaciliteiten staan in Utrecht en Goor. De sfeer bij United Soft Drinks is informeel en open. De lijnen zijn er kort en de medewerkers zijn hands-on, nuchter en pragmatisch ingesteld. Er is veel vrijheid om eigen initiatieven te ontplooien.

2024 Copyright - People Select - Privacy statement