https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/united-dutch-breweries/demand-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Demand Manager

5+ jaar
Breda | 30 nov

Wat ga je doen?

Als Demand Manager ben je verantwoordelijk voor de tijdige en correcte aanvoer van de wereldwijde biervolumes en de bijbehorende voorraadniveaus. Jij zorgt voor een uitstekende samenwerking en relatie met de (internationale) brouwerijen en partners die de producten aanleveren. Op basis van de forecasts vanuit sales stem je het volume en de voorraad continu zo scherp als mogelijk af op de verwachte vraag. In deze complexe – en voor de organisatie cruciale - rol maak je elke dag belangrijke keuzes over de voorraad van de SKU’s en pas je de planning zo perfect mogelijk aan op de nieuwste verwachtingen. Dankzij kennis van productieomgevingen weet jij de productiecapaciteit van de externe partners optimaal te benutten. Ook een uitstekende samenwerking met het magazijn in Teteringen is van groot belang. De rol van Demand Manager is een specialistische rol waarin jij erin slaagt om zonder een hiërarchische verhouding mensen mee te krijgen.

United Dutch Breweries zoekt een Demand Manager met overtuigingskracht die elke dag het maximale resultaat wil bereiken. Dat doe je door steeds opnieuw de beste planning te maken en deze af te stemmen met alle interne en externe stakeholders. Jij vormt hierin de schakel tussen sales, warehouse en de brouwerijen. Ruime ervaring met plannen en aantoonbaar organisatietalent zijn een must om succesvol te zijn in deze rol. Jij begrijpt hoe je alle stromen zo efficiënt mogelijk kunt inrichten. Kennis van werken met goederen met een beperkte houdbaarheidstermijn is een absolute plus. Jij neemt ownership, je bent probleemloos in staat anderen mee te krijgen en je wilt je graag verder specialiseren in dit uitdagende vakgebied. De grote volumes zorgen ervoor dat je een doorslaggevend effect hebt op de bedrijfsresultaten. Je hiërarchische positie direct onder de COO zorgt er bovendien voor dat je jouw ideeën voor verbeteringen (voor de strategie en processen) niet alleen kunt delen, maar ook vaak kunt doorvoeren. Je bent van cruciaal belang voor de organisatie in deze rol.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een uitdagende en specialistische rol als Demand Manager voor een wereldwijd opererende speler in bier. Een functie waarin je veel internationale contacten hebt en zowel intern als extern samenwerkt met uiteenlopende stakeholders. Ruimte om ideeën in te brengen en zichtbare impact op de bedrijfsvoering. Ondernemende, gedreven en hechte collega’s en een compact team.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in een soortgelijke rol, liefst in de FMCG
  • Track record in demand planning (liefst multi-site) en production planning
  • Ervaring met diverse interne en externe stakeholders is een must
  • Procesmatig en organisatorisch sterk
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, in staat om anderen mee te krijgen
  • Goede beheersing Nederlands en Engels, extra talen (Duits, Frans, Spaans) zijn een plus

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04