https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/trimb-healthcare/finance-manager/
People Select

Finance Manager

Vacature ingevuld
Finance Manager
6+ jaar
Amsterdam | 02 mei

Wat ga je doen?

De Finance Manager is eindverantwoordelijk voor de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de maandelijkse financiële rapportages, liquiditeitenbeheer, fiscale compliance, de jaarafsluiting en accountantscontrole. Je bent tevens de contactpersoon voor met name de banken, de verzekeraars, de fiscus en externe accountants. Jij zorgt voor het optimaliseren van alle financiële processen en bouwt de afdeling finance van Trimb Healthcare in Nederland verder uit. Jij richt de organisatie in voor verdere opschaling en vindt het leuk om toekomstgericht te handelen. Verdere automatisering van de afdeling is onderdeel van het takenpakket. Je voorziet de Financial Director in Nederland en de CFO in Zweden van relevante insights, forecasts en andere analyses en oefent zo rechtstreeks invloed uit op de ontwikkelingen van het bedrijf. Daarnaast geef je leiding aan een Junior Accountant, die de operationele accounting taken uit handen neemt.

Trimb Healthcare zoekt een ervaren Finance Manager die de organisatie ready to go maakt voor acquisities en deze van begin tot eind vakkundig begeleidt. Een ondernemende en hands-on kracht die zich thuis voelt in een internationale, dynamische en sterk groeiende omgeving. Jij bent verantwoordelijk voor de gehele afwikkeling van de statutaire jaarrekening, en een gedegen sparringpartner van de externe accountants. Up to date kennis van de Nederlandse financiële regelgeving en verslaglegging, van DUTCH GAAP en belastingwetgeving  is vereist. Je kunt goed zelfstandig opereren.

De Finance Manager rapporteert aan Deborah Cheng, een inspirerende, inhoudelijk sterke en ervaren Finance Director met een brede achtergrond in finance in de farmaceutische wereld. Jullie gaan samen met de Junior Accountant  de sfeer en cultuur van het team neerzetten en uitbouwen.

Wat biedt de organisatie jou?

Als Finance Manager bij Trimb Healthcare heb je een sterke invloed op de toekomst van deze dynamische organisatie. Aan jou de taak om de finance afdeling zelfstandig verder uit te bouwen, te optimaliseren en te automatiseren. Volop kansen om bezig te zijn met potentiële acquisities en alle processen die daarbij komen kijken. Een breed takenpakket in een compact team met veel interne en externe contacten, zeker ook internationaal.

Jouw ervaring

  • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring (waarvan een gedeelte daarvan in een rol als Finance Manager)
  • RC / RA titel is een pre
  • Eindverantwoordelijk voor de jaarrekening en tegenwicht kunnen bieden aan de externe accountant
  • Ervaring met acquisities / Private Equity is een pre
  • Leidinggevende capaciteiten en/of ervaring
  • Uitstekend in analyses en rapportages
  • Hands –on mentaliteit en communicatief sterk
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04