https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/trimb-healthcare/
People Select

Trimb Healthcare

Met innovatieve producten biedt Trimb Healthcare consumenten altijd iets beters dan de alternatieve oplossingen die er op dat moment zijn. Ze ontwikkelen, verkopen en vermarkten OTC geneesmiddelen en healthcare producten voor consumenten en hebben een breed productportfolio met bijvoorbeeld crèmes om eczeem of een geïrriteerde huid te behandelen, wratten te verwijderen en kalknagels te genezen.. Denk aan merken als Nailner, Wortie en Footner. Trimb Healthcare verkoopt producten aan apotheken, drogisterijen, retail en distributeurs.

Trimb Healthcare is een van oorsprong Nederlands-Zweeds farmaceutisch bedrijf met een eigen verkooporganisatie in Noord-Europa en een distributienetwerk voor andere internationale markten, met producten die in meer dan 50 landen verkocht worden. Het bedrijf is in 2006 in Nederland opgericht en is in 2015 overgenomen door een Zweeds management team. Het management team is al jarenlang succesvol in het bouwen van merken in heel Europa. De organisatie is in handen van institutionele investeerders (private equity) met aantoonbare ervaring in het healthcare segment. Het bedrijf maakt momenteel een snelle groei door en er ligt een duidelijke strategie met daarin een expliciete rol voor ‘buy and build’.

Naast het hoofdkantoor in Stockholm, heeft Trimb Healthcare ook een kantoor op de Zuidas in Amsterdam. Daar werkt een team van circa 11 personen, dat verantwoordelijk is voor onder meer de financiën en sales. Deze Nederlandse tak is nog volop in ontwikkeling en voelt als een dynamische startup aan de vooravond van forse groei. Bij Trimb Healthcare kun je in hoge mate zelfstandig werken in een informele setting, waarbij je door het compacte team snel en goed op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen. Het Nederlands team heeft een sterk internationaal karakter en werkt heel nauw samen met het Zweedse team.

 

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04