https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/trendiy/
People Select

Trendiy

Trendiy is dé autoriteit in raamdecoratie voor B2B. Met een compleet assortiment aan standaard maten én op maat gemaakte producten zorgen ze voor het succes van deze categorie voor hun klanten. Al meer dan veertig jaar produceren en assembleren ze raamdecoratie voor bouwmarkten, woningdiscounters en webshops door heel Europa. Dankzij die omnichannel aanpak en de hoge service concurreren ze moeiteloos met het aanbod uit het Verre Oosten.

De organisatie is onderdeel van de B&C Groep, een Europese specialist in raamdecoratie die de komende jaren de internationale grenzen verder wil verkennen met zowel merken als private label. Deze speler is actief in onder meer Polen, Scandinavië, Frankrijk, Spanje, Italie, België en Nederland. Het doel van de groep is om de komende jaren sterk te groeien. Uiteraard met behoud van de kwaliteit en service op het hoogste niveau. Door de retailpartners te ontzorgen helpen zij hen actief bij een succesvolle verkoop.

Trendiy heeft een groot aantal SKU’s in DIY en levert onder meer rolgordijnen, jaloezieën, lamellen en vouwgordijnen. 95 procent van de omzet komt uit private label. De grootste groei wordt verwacht uit op maat gemaakte raamdecoratie, nu goed voor 25 procent van de omzet. De markt voor standaard maat producten is - met een aandeel van 75 procent in de totale omzet - vrij stabiel. De organisatie maakt momenteel een professionaliseringsslag door. Er wordt steeds meer vanuit strategie en data geacteerd. Klanten worden steeds meer ondersteund in de ontwikkeling van de totale categorie. Een grote Nederlandse klant is Intergamma met de formules Gamma en Karwei. Met hen bestaat een overkoepelend, strategisch partnerschap en wordt nauw samengewerkt.

Op het moderne hoofdkantoor in Nunspeet werken circa 140 medewerkers in open, informele sfeer en in hecht teamverband. Samenwerken, focus en look outside zijn de kernwaarden van het bedrijf. In totaal zijn er zo’n 170 medewerkers bij Trendiy. Het salesteam is jong, fris en werkt hands-on.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04