Touch Incentive

Touch Incentive

Touch Incentive is specialist in het ontwerpen, implementeren en managen van loyaltyprogramma’s, incentive- en promotiecampagnes voor consumenten en medewerkers. Voor hun experiences werken ze samen met een uniek netwerk van ruim 7.500 content partners in de Benelux. Van pretparken en musea tot restaurants en vakantieparken. Positiviteit en optimisme staan al meer dan 25 jaar centraal in de organisatie.

Het bedrijf heeft bovendien in eigen beheer een flink aantal cadeaukaarten ontwikkeld. Zoals de IJscadeaukaart (samen met Unilever), Pathé Giftcard, Verscadeaukaart en Koffiecadeaukaart. Deze cadeaukaarten zijn op dit moment de belangrijkste productgroep en bieden volop ruimte voor nieuwe saleskansen en trajecten. De overname door investeerder Mentha Capital eind 2021 maakt extra investeringen mogelijk om internationaal en nationaal verder te groeien en nieuwe klanten aan te trekken. Deze partij koppelt de activiteiten van Touch Incentive aan die van hun andere bedrijven: Touch TVCC, maker van promotie en tevredenheidsprogramma’s, en softwareontwikkelaar Jibe Commerce.

Touch Incentive denkt met hun klanten mee van concept tot realisatie en bedenkt succesvolle oplossingen voor elke doelgroep en sector. Ze helpen hun klanten om consumenten of medewerkers bewust te laten kiezen voor hun merk. Zo creëren ze extra omzet, rendement en een hogere klant- of medewerkerstevredenheid. Dat doen ze met onderscheidende campagnes, eigen incentives en cadeaukaarten en ticketing.

Op het kantoor in Barendrecht werken 35 experts en zijn alle benodigde kennis en disciplines in-house beschikbaar om klanten optimaal te bedienen. Dat beperkt zich niet tot strategische plannen, maar ze zorgen ook zelf voor de content, IT, fulfilment en projectmanagement die nodig is. Het team is jong en hecht en houdt van gezelligheid. In het eigen pand ‘Villa California’ zijn naast mooie werkplekken ook sportfaciliteiten, een bar en game-mogelijkheden.

2024 Copyright - People Select