https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/topbrands-europe/national-account-manager/
People Select
Vacature ingevuld

National Account Manager

4+ jaar
Oud-Beijerland | 14 dec

Uitdaging

Brede salesrol met intensieve retail contacten, new business development en de mogelijkheid tot product development in private label.

De functie

Als National Account Manager voor de divisie Brand & Private Label Development ben je verantwoordelijk voor een interessant en uitgebreid eigen klantenpakket dat vooral bestaat uit Nederlandse retailers. Jij ontwikkelt zelfstandig een accountplan om de relatie met potentiële en bestaande klanten te verstevigen. Daarbij denk je niet alleen aan het sluiten van snelle deals, maar houd je ook de langere termijn in het vizier. De National Account Manager kan snel handelen, is ambitieus en heeft een heldere strategische visie. Je werkt intensief samen met je klanten, hebt een brede sales rol, denkt creatief en innovatief en ziet het als je taak om nieuwe marktinzichten te brengen. Analytische skills en ervaring zijn daarom van groot belang. Ook kun je ook aan de slag met product development in private label met diverse klanten. Deze functie is relatief nieuw in de organisatie vanwege een recente structuurwijziging. Dat biedt je de kans om je eigen stempel te drukken op de commerciële koers voor de komende jaren. Jij houdt van doorpakken, grijpt graag kansen en maakt deel uit van een klein en hecht team dat veel samenwerkt. Je staat stevig in je schoenen en kunt zelfstandig werken. Een gezonde dosis humor wordt gewaardeerd bij Topbrands.

De kandidaat

Minimaal vier jaar commerciële ervaring met kennis van de Nederlandse retail. Analytische vaardigheden zijn een must. Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding in economie, bedrijfskunde of marketing. Vloeiend in Nederlands en Engels, Frans of Duits is een pre.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04