https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/topbrands-europe/
People Select

Topbrands Europe

Topmerken, Topklanten en Topcollega’s

Over Topbrands Europe BV

Topbrands staat voor Topmerken, Topklanten en Topcollega’s. Het is een internationaal handelshuis met een breed assortiment in Personal en Home Care producten, dat voortdurend zoekt naar de beste producten voor hun klanten. Een passie voor mooie merken en internationale handel staat daarbij altijd centraal. Het portfolio bestaat onder meer uit was- en schoonmaakmiddelen, bad/doucheproducten, parfums, make up en haarproducten.

Merken

Topbrands is niet alleen een handelshuis voor een groot aantal bekende A-merken, maar ontwikkelt ook eigen  merken en private labels. Het bedrijf heeft een sterk inkoopapparaat, is enorm klantgericht en biedt professionele logistieke dienstverlening. Grote flexibiliteit zorgt ervoor dat ze snel kunnen inspelen op trends. Daardoor zijn ze al jaren een gerespecteerde en betrouwbare partner voor zowel retailers als multinationals.

Stocklots

De producten van Topbrands zijn tweeledig. Aan de ene kant is Topbrands een trade- en distributiepartner voor retailers en A-merk fabrikanten in Europa. Restpartijen en overproductie van producenten, oftewel stocklots, vinden via Topbrands alsnog discreet en op een goede manier hun weg naar de markt. Aan de andere kant biedt Topbrands een compleet eigen assortiment van alle productlijnen binnen de (sub)categorieën van Personal & Home Care. Ze leveren bovendien een aantal private label assortimenten voor diverse Europese retailers. Topbrands biedt een totaaloplossing: van advies,  voorraadbeheer en distributie, tot het voorzien van vertalingen, ompakken en stickeren conform Europese wetgeving.

Samenwerken

In Nederland werken ongeveer 100 medewerkers, verdeeld over het hoofdkantoor in Oud-Beijerland en het logistiek centrum in Kolham (Groningen). Er zijn regiokantoren in Duitsland, Frankrijk en Zweden. Bij Topbrands vinden ze een goede werksfeer erg belangrijk. De cultuur is informeel en no-nonsense en de communicatielijnen zijn kort. Er wordt gezamenlijk geluncht en regelmatig geborreld en getafelvoetbald. Belangrijke waarden zijn samenwerken, flexibiliteit, ondernemerschap en vertrouwen. Ook de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers krijgt aandacht via trainingen en cursussen.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04