https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/takeawaycom/junior-marketeer/
People Select

Junior Marketeer

Vacature ingevuld
Junior Marketeer
0+ jaar
Amsterdam | 15 jun

Uitdaging

Dynamische crossoverfunctie tussen marketing en sales bij innovatieve tech-company in food.

De functie

Als Junior Marketeer heb je een afwisselende combinatiefunctie op de afdeling Marketing Projects & Cooperation. Je coördineert projecten én zorgt voor het binnenhalen van nieuwe partnerships voor zowel Thuisbezorgd.nl als Takeaway.com (België). Jij hebt vernieuwende ideeën om win-win situaties te creëren voor zowel Takeaway.com als externe klanten. Je boort nieuwe consumentengroepen aan en zorgt voor verdere brand activatie. Een uitdagende, leerzame functie op het snijvlak van marketing en sales.

Takeaway.com zoekt een ondernemende, creatieve high potential die trends naar innovatieve pilots kan vertalen. Projectmanagementervaring in online of communicatie, of online communicatie-ervaring met aanvullende projectervaring is een plus. Jij bent flexibel en zelfstandig en wil zowel strategisch als operationeel groeien. Onder de hoede van de Marketing Projects & Cooperation Coordinator ontwikkel je budgetneutrale ideeën, die intern worden uitgerold als ze succesvol blijken. Je voelt je thuis in een dynamisch, multicultureel jong tech-bedrijf waar de koers continu afgestemd wordt op de laatste trends.

In deze functie is stakeholdermanagement van cruciaal belang. Jij bent daarom een overtuigende en stevige netwerker die mensen verbindt en makkelijk draagvlak creëert voor je plannen. Jij bent online savvy, lost problemen met gemak op en volgt vanzelfsprekend de laatste marktontwikkelingen op de voet. Bij Takeaway.com krijg je in ruil daarvoor de kans om out-of-the-box ideeën uit te voeren, (internationale) projecten te coördineren en jezelf te ontwikkelen in zowel marketing als sales.

De kandidaat

Afgeronde HBO/WO opleiding in marketing, communicatie of business administration met aantoonbare affiniteit met projectmanagement in online of communicatie, of online communicatie-ervaring met aanvullende projectervaring. Commercieel en communicatief sterk. Vloeiend in Nederlands en Engels.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04