https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/symphony-eyc/crm-campaign-analyst/
People Select
Vacature ingevuld

CRM Campaign Analyst

2 jaar
Zaandam | 20 jul

Uitdaging

Doelgerichte marketing campagnes uitvoeren en analyseren.

Over Symphony EYC

Symphony EYC is een wereldspeler op het gebied van geavanceerde customer insights. Met hun op maat gesneden software en services helpen ze retailers, distributeurs en producenten om in te spelen op de snelle veranderingen in shoppergedrag en verwachtingen. Bij Symphony EYC draait alles om inspirerende en consistente customer experiences en het optimaliseren van de business voor grote spelers in meer dan 70 landen. Customer insights en strategie├źn om klanten te binden kunnen direct doorvertaald worden naar assortiment, merchandising en supply chain. CRM is onderdeel van de retailers solution suite van het bedrijf. De Nederlandse CRM-organisatie wordt ondersteund door het centrale CRM-team in het Verenigd Koninkrijk. Het team draagt al sinds de lancering in 2014 bij aan het Mijn Bonus-programma van Albert Heijn en werkt samen met andere Albert Heijn-partners voor de wekelijkse e-mailcampagnes. Sindsdien zijn de aankopen omhooggevlogen en is het programma bekroond met de DDMA-juryprijs voor beste emailprogramma.

De functie

Als CRM Campaign Analyst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en meten van doelgerichte marketingcampagnes voor Albert Heijn. Je maakt complexe marketing analyses aan de hand van klanten- en transactiedata en helpt bij het ontwerpen, plannen en uitvoeren van de werkzaamheden. Als onderdeel van het analistenteam maak je op maat gesneden, accurate en inzichtelijke analyses voor je klant. Het bewerken, analyseren en valideren van data is een vast onderdeel van je werk. Jij herkent en selecteert klanten voor campagnes en hebt al ruime ervaring met het analyseren en bewerken van grote datasets. Je hebt oog voor detail en kunt statistische gegevens goed vertalen naar begrijpelijke taal voor je klant. Je helpt de Senior Analysts en de Campaign Manager om klantgestuurd en up to date campagnes te bedenken.

De kandidaat

Je hebt minstens twee jaar relevante werkervaring als CRM data analist en minimaal een afgeronde opleiding op Bachelor niveau. Jij hebt ervaring met SQL of een soortgelijke standaardtaal. Ervaring of affiniteit met het retail landschap is wenselijk. Je kunt goed overweg met Word, Excel en Powerpoint en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04