https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/swinkels-family-brewers/crm-specialist/
People Select
Vacature ingevuld

CRM Specialist

5-10 jaar
Lieshout | 06 jun

Wat ga je doen?

De CRM Specialist brengt structuur in alle beschikbare klantendata en optimaliseert de dashboards en analyses. Jij ontwikkelt de commerciële tools verder en integreert de beschikbare systemen in de Swinkels Family Brewers organisatie. Zo zorg je ervoor dat de accountmanagers horeca en retail doelmatig en efficiënt resultaat kunnen scoren en nieuwe saleskansen uit data aan het licht komen. Denk aan distributie- en volumeontwikkeling en het meten van activatiesuccessen en targetsettings. Het intern creëren van draagvlak voor het werken met analysetools is ook een belangrijke taak. Jij weet over te brengen hoe het slimme gebruik van data en systemen bijdraagt aan de professionalisering en groeikansen.

Salesdata

Swinkels Family Brewers zoekt een stevige CRM Specialist met kennis van het sales proces en een visie op systematisch datagebruik binnen het salesteam. Jij legt het proces vast in een CRM systeem en gebruikt de data voor analyses en het geven van adviezen over de groeps- en individuele performance. Iemand die projectmatig sterk is en de technische know how heeft om de gebruikte systemen te optimaliseren en verder te implementeren. Jij bouwt zelfstandig aan het borgen van klantendata in de organisatie en onderhoudt hiervoor intern alle contacten. Communicatieve kracht en een sterke persoonlijkheid zijn hiervoor een must. Je rapporteert rechtstreeks aan de verkoop directeur, die jou veel vrijheid geeft. Je bent hands-on, resultaatgericht en daadkrachtig.

Wat biedt de organisatie jou?

Een zelfstandige bouwrol op een prominente plek in de organisatie, waarin jij het systematische gebruik van data in de organisatie implementeert en verankert. Bavaria geeft je de ruimte om je visie uit te dragen en volop initiatieven te nemen. Een werkkring waar je je thuis kunt voelen en waar gepassioneerde mensen met een hart voor bier werken. Interessante ontwikkelingskansen via de Bavaria Academy.

Jouw ervaring

  • 5-10 jaar ervaring als business analist, strategy consultant en/of commerciële fmcg-ervaring
  • Strategisch en analytisch sterk
  • Ervaring met het implementeren van analysetools en -systemen
  • Zelfstandig, proactief en commercieel
  • Stevige persoonlijkheid
  • Uitstekende communicatieve en projectmanagement skills

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04