https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/swinkels-family-brewers/channel-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Channel Manager

4+ jaar
Lieshout | 03 sep

Wat ga je doen?

De Channel Manager bedenkt en implementeert doelgerichte marketingcampagnes en activaties binnen het Out-Of-Home kanaal voor alle merken van Swinkels Family Brewers. De focus ligt hierbij op het bar en café-kanaal. Jij zorgt voor een constante stroom aan leads voor sales en zorgt dat de horecaondernemers de stap maken van awareness naar consideratie. Jij richt je campagnes zo in dat ondernemers niet alleen bekend zijn met Swinkels Family Brewers en de merken, maar vooral ook dat ze in een vroeg stadium het preferred partnership overwegen. Naast de traditionele offline marketing kanalen maak je hiervoor ook gebruik van online communicatie en de B2B-website.

OOH

Swinkels Family Brewers zoekt een energieke en ondernemende Channel Manager met ruime ervaring in OOH, die met charme en overtuigingskracht draagvlak en zichtbaarheid voor de merken in de horeca creëert om de groeiambities te bereiken. Jij staat stevig in je schoenen en bent een volwaardige sparringpartner voor alle verschillende stakeholders. Kennis van en/of affiniteit met online marketing is een plus. Je gebruikt actuele markttrends en analyses om de juiste strategieën (mede) te bepalen en te kijken hoe het portfolio van de ondernemers geoptimaliseerd kan worden. Klantdenken zit in je DNA, je bent goed in prioriteiten stellen en hebt de gave om mensen en merken te verbinden. Je werkt nauw samen met je collega’s van brand management en sales, waarmee je de juiste look & feel bespreekt.

Wat biedt de organisatie jou?

Een afwisselende en uitdagende marketingrol waarbij je je specialistische kennis over het OOH-kanaal, en meer specifiek de horeca vol kunt benutten. Swinkels Family Brewers geeft je de ruimte om je visie uit te dragen en volop initiatieven te nemen. Een werkkring waar je je thuis kunt voelen en waar gepassioneerde mensen met een hart voor bier werken. Interessante ontwikkelingskansen via de eigen academy.

Jouw ervaring

  • Minimaal 5 jaar ervaring in sales en/of marketing gericht op OOH, liefst café/bar
  • Ervaring met dranken is een plus
  • Stevige persoonlijkheid, zelfstandig, teamspeler
  • Uitstekende communicatieve skills
  • Oplossingsgericht, creatief en positief ingesteld
  • Bij voorkeur kennis van en/of affiniteit met online marketing

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04