https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/swinkels-family-brewers/category-development-manager-3/
People Select
Vacature ingevuld

Category Development Manager

4+ jaar
Lieshout | 12 mrt

Wat ga je doen?

De Category Development Manager heeft de allerbeste insights van biershoppers en ontwikkelt daarmee een tailor made visie op het bierschap voor twee belangrijke retailers in de regio. Jij adviseert deze klanten op basis van de nieuwste data en verzorgt scherpe promoanalyses. Daarmee zorg je voor het optimaliseren van de resultaten en geef je een impuls aan vernieuwingsideeën. Jij neemt – samen met de Account Manager - het voortouw in het maken van retailplannen en presenteert deze overtuigend en doeltreffend bij de klant aan tafel. Daarnaast werk je nauw samen met het brandmanagement-team op het gebied van activatie, innovatie en segmentatie.

Swinkels Family Brewers zoekt een analytisch ingestelde en resultaatgerichte Category Development Manager die strategisch en conceptueel denkt. Jij houdt van cijfers en Excel én weet complexe data van IRi en kwalitatief onderzoek moeiteloos te vertalen naar een concreet plan om groei op de winkelvloer te realiseren. Omdat consumenten hun aankoopbeslissingen steeds meer op de winkelvloer maken, stelt het bedrijf de consument en shopper steeds meer centraal. Jij staat stevig in je schoenen en bent een volwaardige sparringpartner voor alle verschillende stakeholders. In deze rol kun je bovendien je leidinggevende capaciteiten ontwikkelen bij het aansturen van een stagiair(e).


Wat biedt de organisatie jou?

Een afwisselende functie waarin je het maken van scherpe data-analyses combineert met het adviseren over conceptuele en strategische plannen. Je deelt en vergroot je kennis in een ondernemend en professioneel team. Bij Swinkels Family Brewers heb je de ruimte om initiatieven te nemen en krijg je een werkkring waar je je thuis kunt voelen tussen gepassioneerde mensen met een hart voor bier. Je werkt in een moderne kantooromgeving met een inhouse sportschool. Geregeld een dag thuiswerken is geen probleem. Bovendien is er volop oog voor je persoonlijke ontwikkeling via de eigen academy.


Jouw ervaring

  • Minimaal 4 jaar ervaring in sales en/of trade marketing in de FMCG
  • Analytisch en strategisch denkvermogen, dataspecialist
  • Stevige persoonlijkheid, zelfstandig, teamspeler
  • Uitstekende communicatieve en presentatie skills
  • Oplossingsgericht, conceptueel en positief ingesteld
  • Bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding Commerciële Economie
© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04