https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/swinkels-family-brewers/category-development-manager-2/
People Select
Vacature ingevuld

Category Development Manager

4+ jaar
Lieshout | 03 jul

Wat ga je doen?

De Category Development Manager adviseert retailers vakkundig over de strategische inrichting van hun bierschap en zorgt ervoor dat Swinkels Family Brewers opnieuw een graag geziene challenger wordt. Jouw klanten zijn Jumbo en Plus en je klantenpakket bestaat uit het non- en low-alcohol portfolio en Swinckels’. Met een heldere visie til je de categorie naar een hoger plan en positioneer je jouw portfolio optimaal op de winkelvloer. Jij kent de dynamiek en trends in retail op je duimpje en verovert dankzij die kennis snel terrein bij de klant. Folderactivaties weet je zo effectief en rendabel mogelijk in te zetten en stuurt Sales hierin.

Impuls

Swinkels Family Brewers zoekt een ondernemende en energieke Category Development Manager met de juiste ervaring om vanaf dag één een nieuwe impuls te geven aan de categorie-ontwikkeling. Jij bent een stevige gesprekspartner die adviezen maakt op basis van gedegen insights. De koers van de retailer neem je daarbij uiteraard mee. Het maken van heldere analyses van data hoort bij je werk, maar kennis van retail en het ontwikkelen van een scherpe visie is belangrijker. De kennis die je meebrengt voegt iets toe aan het team. Jij neemt van nature graag initiatieven en ziet kansen.

Wat biedt de organisatie jou?

Een zelfstandige rol waarin je het voortouw neemt om vanuit Swinkels Family Brewers het bierschap te ontwikkelen bij grote retailers. Swinkels Family Brewers geeft je de ruimte om je visie uit te dragen en initiatieven te nemen en een team dat elkaar graag versterkt en ondersteunt. De mogelijkheid om op termijn leidinggevende ervaring op te doen. Opleidingsmogelijkheid tot Stibon 2 en eventueel zelfs tot biersommelier. Een werkkring waar je je thuis kunt voelen en waar gepassioneerde mensen met ene hart voor bier werken.

Jouw ervaring

  • Vanaf 4 jaar werkervaring in category management of trade marketing in FMCG, eventueel aangevuld met sales
  • Gedegen kennis van retail
  • Commercieel en communicatief
  • Analytische skills (bedreven in Excel)
  • Proactief, ondernemend, zelfstandig en energiek
© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04