https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/swinkels-family-brewers/account-group-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Account Group Manager

7+ jaar
Lieshout | 14 jun

Uitdaging

Strategische voortrekkersrol in retailsales bij een challenger in de biercategorie.

De functie

Swinkels Family Brewers zoekt een ondernemende Account Group Manager die verantwoordelijk wordt voor een breed klantenpakket met Jumbo, Superunie en andere retailkanalen als petrol en discounters. Jij zorgt voor een boost in de verkoop bij deze retailers en hebt twee accountmanagers in je team. Onder jouw inspirerende leiding worden contacten met klanten optimaal verstevigd en gestructureerd.

De Account Group Manager is voortrekker bij het bepalen van de strategie voor de retailers en gaat over tweederde van de omzet in retail. De strategie die je uitrolt zorgt voor groei van de algehele biercategorie, waar ook Swinkels Family Brewers van profiteert. Jij maakt daarnaast graag tijd vrij voor business development. Naast je dagelijkse werkzaamheden ben je betrokken bij een scala aan interessante projecten.

Jij hebt ruime ervaring op hoofdkantoorniveau en met een grote diversiteit aan key accounts. Leidinggevende skills en ervaring om zowel intern als extern mensen te verbinden en enthousiasmeren is een must. Je krijgt veel vrijheid om je rol te pakken en draagt actief bij aan de groeiambities van Swinkels Family Brewers om heel Nederland te veroveren. Affiniteit met bier is onmisbaar om te slagen in deze functie. Bavaria biedt je een uitdagende en afwisselende leidinggevende functie waarmee je echt een eigen stempel kunt drukken op de businessgroei.

De kandidaat

Minimaal zeven jaar werkervaring in sales op hoofdkantoorniveau en een stevige ondernemersgeest zijn een must. Leidinggevende capaciteiten en ervaringen.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04