https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/superunie/inkoper-a-merken/
People Select
Vacature ingevuld

Inkoper A-merken

4+ jaar
Beesd | 20 feb

Wat ga je doen?

Als Inkoper A-merken ben jij verantwoordelijk voor de inkoop van grote A-merken in o.a. zoetwaren en conserven. Jij zorgt voor de beste prijs en leveringsvoorwaarden en speelt direct in op actualiteiten die van toepassing zijn op jouw categorieën en leveranciers. Vervolgens neem je de Superunieleden mee in de door jouw gekozen inkoopstrategie. Een uitdagende rol waarbij je intensief contact hebt met uiteenlopende stakeholders. Jij kent het onderhandelingsspel als geen ander en bent bereid scherp te onderhandelen op prijs, maar zorgt er ook voor dat de relatie overeind blijft en de samenwerking intensiveert.

Superunie zoekt een krachtige en resultaatgerichte Inkoper die met lef en overtuiging onderhandelt en de dynamiek van FMCG in de totale omvang begrijpt en daar slim gebruik van weet te maken. Jij staat stevig in je schoenen en bent van nature een communicatieve netwerker met uitstekend commercieel instinct. Planmatig en gestructureerd werken is cruciaal in deze functie waarin alles draait om timing. Actuele kennis van het Nederlandse retaillandschap is daarbij een must.

Wat biedt de organisatie jou?

Een afwisselende Inkopersrol bij een bedrijf dat bekend staat om zijn scherpe onderhandelingswijze en resultaatgerichtheid, waardoor je je op hoog niveau verder kunt ontwikkelen in dit vak. Een functie waarin je veelvuldig contact hebt met zowel leveranciers als met Superunieleden en je investeert in langetermijnrelaties. Een hecht team met gedreven collega’s die bereid zijn elkaar te ondersteunen. Er zijn brede doorgroeimogelijkheden.

Jouw ervaring

  • Minimaal 4 jaar relevante commerciële werkervaring, liefst als inkoper binnen het retailkanaal of salesmanager binnen FMCG van de top 100 A-merk leveranciers
  • Scherpe en stevige onderhandelaar
  • Communicatief vaardig
  • Gestructureerd en georganiseerd
  • Actuele kennis van marktontwikkelingen en het retaillandschap

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04