https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/superunie/brand-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Brand Manager

5-7 jaar
Beesd | 08 feb

Wat ga je doen?

De Brand Manager ontwikkelt en voert marketing beleid uit op het terrein van (strategisch) merk-management, product management en verpakkingsontwikkeling voor het toegekende merk-portfolio. Jij zet het merk op de kaart bij de consument, intern en bij de leden, middels het ontwikkelen van de juiste positionering, marketing plan en daarbij behorende communicatie en activatie. Superunie is vooral bekend om haar expertise in inkoop, maar heeft de afgelopen jaren serieuze stappen gezet binnen strategische marketing o.a. met een spraakmakende consumentencampagne voor het merk g’woon.

Customer journey
Superunie zoekt een pittige en professionele Brand Manager met aantoonbare customer journey-ervaring. Jij initieert en ontwikkelt vanuit de customer journey een offline én online communicatiestrategie voor het merkportfolio, creëert draagvlak bij de leden van Superunie en implementeert deze in samenspraak met de leden. Jij neemt de leiding in het bedenken van marketingconcepten en zorgt ook voor de digitale marketing in alle kanalen.

Jij bent sterk in het verbinden van mensen en adviseert inspirerend en vol enthousiasme. Je maakt graag onderbouwde plannen en bent servicegericht. Daarnaast verwacht Superunie dat je ook je kritisch durft te kijken en actie onderneemt om verbeteringen in gang te zetten. Jij bent thuis in social media.

Wat biedt de organisatie jou?

Een uitdagende Brand Management-functie aan retailzijde, met verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van een visie en strategie voor het eigen merk-portfolio van Superunie. Een combinatierol in een compact marketingteam waarbij je het strategische combineert met creatieve, uitvoerende taken. Bij Superunie zijn intern goede doorgroeimogelijkheden als jij je bewezen hebt en staat marketing de komende tijd vol op de kaart waardoor er veel kansen zijn.

Jouw ervaring

  • 5-7 jaar relevante marketingervaring
  • Aantoonbare ervaring met customer journeys
  • Verbindende en communicatief sterke persoonlijkheid
  • Thuis in online marketing
  • Gedreven en inspirerend
  • Open houding

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04