https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/storck/storck-account-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Account Manager

2+ jaar
Hoevelaken | 22 feb

Uitdaging

Zelfstandig verantwoordelijk voor een eigen klantenaccount van diverse spelers binnen zowel het retail- als Out Of Home kanaal bij een A-merk leverancier.

 

De functie

In deze functie ligt de focus op een verscheidenheid aan klanten in zowel het retail als in het Out Of Home kanaal. Denk hierbij aan Superunie leden als Jan Linders, Poiesz en Spar, en Out of Home spelers als Lekkerland,  Esso, Total en Shell. Ook groothandels als Van Tol, Verbruggen en Groeneveld zijn onderdeel van je klantenpakket. Per klant verschillen de mogelijkheden en de rol die je aanneemt. Zo houd je je bezig met IRI- en omzetanalyses en zorg je voor een optimale executie van de merken bij jouw klanten o.a. door een goede verkrijgbaarheid en presentatie van de merken in de winkels. Tevens zorg je dat de merken worden ondersteund door een effectief promotieprogramma en seizoensgebonden activiteiten. Daarnaast bouw je aan een intensieve relatie met jouw klanten.  Het doel van de functie is het verbeteren van omzet en winst en het verdiepen van de klantrelatie en in deze rol heb je ook budgetverantwoordelijkheid. Je hebt de ambitie om door te groeien naar de functie van Key Accountmanager

 

De kandidaat

Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in een commerciële discipline in de fmcg, waarvan 2 jaar in een directe sales functie. Je hebt minimaal hbo denk- en werkniveau. Je bent commercieel, ziet en pakt kansen en bent resultaatgericht. Je bent een echte entrepreneur en wil dit ook bewijzen. Daarnaast ben je analytisch sterk en kun je data analyses omzetten in acties, goed in onderhandelen en je hebt een winnaarsmentaliteit. Doelen zijn er om behaald te worden en daar ga jij voor. Je bent klantgericht, flexibel en neemt initiatief. Daarnaast ben je een energieke en sociale team player.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04