https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/storck/key-account-manager-buitendienst/
People Select
Vacature ingevuld

Key Account Manager / Buitendienst

4+ jaar
Hoevelaken | 11 sep

Uitdaging

Toekomstige groei van het Storck-assortiment bij grote retailklanten realiseren. Leidinggevend.

De functie

Als Key Account Manager ben je verantwoordelijk voor de contacten met topklanten als Jumbo, het Superunie hoofdkantoor en groothandels. Je bent een ondernemende, sterke en slimme onderhandelaar met doorzettingsvermogen. Dankzij je uitstekende analytische vaardigheden en strategische visie weet je je klanten te verleiden om te kiezen voor het hele assortiment van Storck. Aan de basis van je plannen ligt altijd een gedegen kennis van de laatste marktontwikkelingen.

Je kunt inspelen op de complexe eisen die zowel je klanten als het Duitse hoofdkantoor stellen. Je bent een belangrijke sparringpartner voor de Sales & Trade Marketing Manager, stuurt twee buitendienst collega’s aan en toont ondernemerschap. Ook heb je een belangrijke rol in interne projecten en heb je binnen de organisatie nauwe contacten met andere afdelingen om die projecten tot een succes te maken.

De kandidaat

Minimaal 4 jaar ervaring als Key Account Manager in de FMCG met grote retailaccounts. Je bent ondernemend, hebt ervaring met onderhandelen op hoofdkantoorniveau en bent een sterke marktstrateeg en -analist. Ervaring met IRI/Nielsen data. Goede beheersing van het Engels, kennis van Duits is een pre. Je bent HBO of academisch opgeleid.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04