https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/solow/
People Select

SoLow

Share the fun’, bij SoLow draait alles om relaxt en betaalbaar funshoppen (“wij maken winkelen leuk”). In hun ruime winkels vinden consumenten werkelijk alles voor een feestje of verjaardag. Cadeau-ideeën, feestartikelen, hebbedingetjes en handige gebruiksartikelen liggen er in overvloed. De retailer wil winkelen voor iedereen leuk maken en consumenten doorlopend verrassen. Het assortiment met ruim 20.000 unieke artikelen wordt daarom continu vernieuwd en al die producten moeten kwalitatief goed en veilig zijn. Duurzaamheid staat er bovendien hoog op de agenda. SoLow wil zelfs de duurzaamste non-food discount retailer worden.

SoLow is sinds eind 2020 in handen van Vendis Capital en wil uitbreiden van de huidige 38 naar 100 winkels in 2026. Het heeft bovendien ambities om ook de rest van Europa te veroveren. Het bedrijf is opgericht in 2003 en groeit sindsdien hard met winkels op A1-locaties door het hele land en sinds enige tijd ook een succesvolle eigen webshop. Vanuit het hoofdkantoor in Culemborg verhandelen en ontwikkelen ze er een breed scala aan artikelen voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden. Van keuken- en woonartikelen tot klusbenodigdheden, smartphonehoesjes en alles wat je maar nodig hebt voor een geslaagd (thema)feest (totaal 35 categoriën).

Dankzij hun slimme handelsgeest, liefde voor fun-artikelen, een team van inkoopspecialisten én goede contacten in het verre Oosten kan SoLow unieke en scherp geprijsde artikelen op de markt brengen. De aangeboden producten volgen altijd de laatste trends en spelen op maat in op de actuele wensen van de consument dankzij eigen product en verpakkingsontwikkeling door de in-house designstudio. Bovendien voert SoLow een aantal eigen merken met een productaanbod dat voortdurend aangescherpt wordt.

Op het moderne en trendy ingerichte hoofdkantoor werken circa 60 medewerkers aan de verdere groei van de organisatie. Die maakt sinds de overname door Vendis een transitie door waarbij steeds meer wordt ingezet op data, Europees inkopen en duurzaamheid. De bedrijfscultuur is er no-nonsense, informeel, eigenzinnig en open. Ze zoeken ondernemende, hands-on en proactieve mensen die houden van de dynamiek van retail.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04