https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/solow/
People Select

SoLow

Zelfs winkelhaters worden blij van SoLow. De keten staat voor relaxt en betaalbaar funshoppen. In de ruime winkels in het stadscentrum vinden consumenten alles voor een feestje of verjaardag. Cadeau-ideeën, hebbedingetjes en handige gebruiksartikelen liggen er in overvloed. De retailer wil winkelen voor iedereen leuk maken en consumenten doorlopend verrassen. Het assortiment wordt daarom continu vernieuwd en al die producten moeten kwalitatief goed en veilig zijn.


Impulsaankopen

SoLow is onderdeel van D&F Commodity Trade, specialist in het aanbieden van artikelen in de categorie impulsaankopen. Het bedrijf is opgericht in 2003 en groeit sindsdien hard met winkels op A1-locaties door het hele land. Naast SoLow is D&F ook eigenaar van Executieverkoop. Vanuit het hoofdkantoor in Culemborg verhandelen en ontwikkelen ze een breed scala aan artikelen voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden. Van keuken- en woonartikelen tot klusbenodigdheden, smartphonehoesjes en alles wat je maar nodig hebt voor een geslaagd (thema)feest.


Specialisten

Dankzij hun slimme handelsgeest, een team van inkoopspecialisten én eigen mensen in het verre Oosten kan SoLow scherp geprijsde artikelen op de markt brengen. De aangeboden producten volgen de laatste trends en spelen op maat in op de actuele wensen van de consument dankzij een eigen product- en designstudio. Bovendien voert SoLow een aantal eigen merken met een productaanbod dat voortdurend aangescherpt wordt.


Groei

Op het moderne en trendy ingerichte hoofdkantoor werken een kleine 20 personen aan verdere groei van de organisatie. De ambitie is om te groeien van de huidige winkels nu, naar 40 tot 45 winkels in steden met meer dan 100.000 inwoners. Op dit moment wordt bij het kantoor extra opslagruimte gebouwd om de snelle groei bij te benen. Het is een platte organisatie waar iedereen direct aan een van de oprichters rapporteert. De bedrijfscultuur is er no-nonsense, informeel en open. Wie eenmaal bij D&F gaat werken blijft er doorgaans lang en met hart voor de zaak werken. Ze zoeken loyale, ondernemende en proactieve mensen die houden van de dynamiek van retail.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04