https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/smilde-foods/sales-manager-foodservice/
People Select

Sales Manager Foodservice

Sales Manager Foodservice
5+ jaar
Heerenveen | 04 feb

Wat ga je doen?

De Sales Manager Foodservice focust met name op verdere groei en doorontwikkeling van het klantenpakket in het segment horeca binnen de Benelux. Jij bent verantwoordelijk voor de sales van de merken Fano (koelverse salades), Bebo (margarines) en Humminess (hummus). Daarnaast bedenk en realiseer je samen met de klant tailor made concepten en producten.

Smilde Foods zoekt een ervaren saleskracht die graag strategisch meedenkt met de klant en zelf volop initiatief toont. Een ondernemende geest met foodservice expertise. Iemand die niet alleen alle klantmanagementtaken op zich neemt, maar ook inspirerend leiding geeft aan een team van twee salesmedewerkers. In nauwe samenwerking met Brand- en Productmanagement help jij de categorie├źn groeien.

Wat biedt de organisatie jou?

Een unieke combinatiefunctie van accountmanagement en field sales management, waar je je ondernemerschap volop kwijt kunt en je kunt groeien in een leidinggevende rol. Bij Smilde Foods ligt de focus op het segment echt verder helpen uitbouwen en samen met de klant nieuwe initiatieven ontwikkelen en realiseren binnen de hele Benelux.

Jouw ervaring

  • Minimaal 5 jaar sales ervaring, liefst in FMCG
  • Opleiding op HBO/WO niveau
  • Aantoonbare kennis van foodservice
  • Leidinggevende ervaring is een plus

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04